Een geweldige opvang waar kinderen echt kind kunnen zijn. Lekker ravotten, buiten zijn, nieuwe spellen ontdekken, bouwen, knutselen. Een echte eyeopener wat betreft t beleid: de kinderen spelen buiten tot 17:00 en daarna mogen ze naar binnen. Na een schooldag hoor je lekker buiten te ravotten, vies te worden en te bewegen. De begeleiding wordt ook nog eens gedaan door een top team! Perfect geregeld, goede communicatie! Wij, maar bovenal Tim is tevreden en blij.

Vera Beerens - Wijffelaars Vera Beerens - Wijffelaars
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kenny Willems

“Graag deel ik mijn passie voor sport & bewegen met kinderen, zodat het kind spelenderwijs zijn/haar motorische en sociale vaardigheden positief kan ontwikkelen in een vertrouwde omgeving!”

Mijn naam is Kenny Willems en ben woonachtig in Nistelrode. Tijdens mijn studieloopbaan heb ik de opleiding Sport & Bewegen afgerond op de Talentencampus in Oss en ben ik gediplomeerd Bewegingsagoog. In mijn vrije tijd voetbal ik bij HVCH in Heesch. Naast dat ik zelf voetbal, ben ik ook actief als jeugdtrainer bij de club. Ook ben ik dagelijks te vinden in de sportschool!

Binnen Sportstuif ben ik niet alleen werkzaam op de BSO in Valkenswaard, maar ook ben ik actief als buurtsportcoach en verzorg ik de gymlessen voor basisscholen in de gemeente Veghel. Samen bewegen met de kinderen en kijken waar verbetering mogelijk is vind ik belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Daarom vind ik dat ieder kind op zijn/haar eigen manier moet leren plezier te beleven tijdens de activiteiten die wij organiseren. Niet alleen op motorisch gebied, maar ook in de omgang met andere kinderen. Naast voldoende beweging, is gezonde voeding ook een belangrijk aandachtspunt binnen Sportstuif. Ik wil de kinderen daarom bewuster en enthousiaster maken met het feit dat voldoende beweging en gezonde voeding ervoor zorgt dat hij/zij zich fitter, energieker en zelfverzekerder voelt!

Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te zien en er samen een mooie, leuke en gezellige tijd van te gaan maken!

Tot snel bij Sportstuif!

 

Ons team

Marieke Verbakel
Marieke Verbakel
Kenny Willems
Kenny Willems
Maud Vaessen
Maud Vaessen
Tiago da Silva
Tiago da Silva
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Valkenswaard
Past. Heerkensdreef 6
5552 BG Valkenswaard

T 06-12114236
E info@sportstuif.nl