Onze 2 kinderen gaan altijd met heel veel plezier naar de sportstuif.
Er werken allemaal lieve medewerkers die iedere week wel weer wat leuks bedacht hebben om met en voor de kinderen te doen.
Van spelen in de speeltuin - knutselen - spelletjes tot lekker genieten van een ijsje.

De Wit De Wit
5 /5
bij Google reviews

Tweede week van de kerstvakantie - week 1

Na het vieren van oud en nieuw stond vanaf 2 januari natuurlijk gewoon weer een week Sportstuif op het programma! Via deze weg willen we iedereen nog het beste wensen voor 2024 en dat we er een goed en sportief jaar van mogen maken.

Bij Sportstuif zijn we gedurende vakantiedagen en studiedagen gewoon open. Ook zijn we dan de gehele dag geopend van 8.30 tot 18.30. En dan proberen we met de kinderen door de dag heen leuke activiteiten te doen, mogen ze bij ons lunchen en kan het fruithapje natuurlijk niet ontbreken! Wanneer we erop uit kunnen met de kinderen proberen we een leuk uitje te organiseren. Denk aan hemelrijk, jumpsquare, monkeytown, oertijdmuseum of andere leuke uitjes die we kunnen verzinnen. Tijdens de vakantie zijn we weer bij verschillende Locaties gaan kijken om een beeld te krijgen van hoe een dagje Sportstuif er nu uitziet in de vakantie.

Dinsdag 2 januari
Op dinsdag liepen we mee met Sporstuif Beek en Donk. In totaal hadden we 9 Kinderen die dag en dat was een mooi aantal om op een uitstapje te gaan doen met de kinderen. Zo gingen we met onze Sportstuifauto’s naar Billy Bird Park Hemelrijk toe. Waar de kinderen maar zeker ook de begeleiders overal konden klimmen en klauteren. Ook hebben we daar lekker geluncht, met de lunch pakketjes die we in de ochtend al vroeg hebben gemaakt op locatie. Zo moeten de kinderen 2 gezonde boterhammen eten en mogen ze daarna pas zoet beleg pakken. Uiteindelijk waren we van 11.00 uur tot 16.00 uur bij Hemelrijk en heeft iedereen de hele dag door gespeeld. Toen de kinderen terug waren op de BSO mochten ze nog even lekker vrij spelen voordat ze werden opgehaald om weer naar huis te gaan!

                                                                                   

Woensdag 3 januari
Op Woensdag was het de beurt aan Son en Breugel om daar een bezoekje te brengen! Hier hadden we gedurende de dag twee verschillende activiteiten. De kinderen mochten bij binnenkomst eerst lekker vrij spelen totdat alle kinderen er waren. Waarna het tijd was om een stukje fruit te eten met zijn alle. Na het fruit eten was het tijd voor de eerste activiteit van de dag. Omdat het zoveel regende konden we helaas niet naar buiten om te sporten. Uiteindelijk hebben we binnen een bingo gedaan met de kinderen waar er toffe prijzen te verdienen waren. Na de bingo was het alweer tijd om lekker te gaan lunchen en mochten de kinderen weer even lekker vrij spelen. Uiteindelijk hebben we met de kinderen nog lekker een film gekeken als laatste activiteit. En wat konden de kinderen toch ineens goed stil zijn tijdens de film!

     

Donderdag 4 januari
Op de donderdag gingen we weer langs bij Beek en Donk waar er in de ochtend een Nerf battle op het programma stond. Tijdens de Nerf battle deden we vlag verovertje! Als team mocht je je vlag verstoppen in de kantine. Door de vlag van het andere team te pakken en deze terug te brengen naar je eigen veilige basis kon je een punt verdienen. Maar voor we konden beginnen moest natuurlijk nog de hele kantine verbouwd worden. Zo werden de stoelen en krukken aan de kant gezet en werden verschillende tafels op zijn kant gegezet zodat de kinderen daar ook achter konden schuilen. Maar veiligheid voorop natuurlijk dus gingen we de kinderen eerst uitleggen hoe ze de guns moesten gebruiken en zorgde we dat de kinderen allemaal een veiligheidsbril droegen! Hierna konden de kinderen lekker vrij spelen en werd er ook nog volop gevoetbald op het pannaveldje. Kinderen waren ook lekker creatief bezig met het bouwen van lego en knutselen. Er werd zeker ook gechilled, en sommige kinderen waren lekker een boek aan het lezen.

     



Ons team

Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Don van de Wiel
Don van de Wiel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches