Echt een TOP BSO! Goede afwisseling tussen sporten - rustige activiteiten én alles in teamverband. Je leert dus sportief samen te werken in een gezellige omgeving met een jonge, dynamische leiding. En als bonus maken ze met grote regelmaat leuke uitstapjes zoals de bios of een (indoor) speeltuin. Echt gaaf!

Janssen Janssen
5 /5
bij Google reviews

Onze tweede proefmiddag en dagje meekijken bij Beek en Donk – week 2

Maandag 8 januari
Op maandag keken we mee bij Sportstuif Helmond Brandevoort. Hier hadden we 38 kinderen vanuit 6 verschillende scholen! Dus het was best een logistiek geregel om de kinderen van de scholen op de BSO te krijgen. Maar gelukkig was dit geen probleem omdat de scholen ook verschillende eindtijden hebben! We begonnen lekker met fruit eten en daarna gingen we buiten de activiteiten doen. De groep verdeelde we in de verschillende leeftijdsgroepen van jong, middel en oud. Zo was de groep kleiner en hoefde de kinderen in het koude weer niet veel stil te staan. Met de middelste groep gingen wij het spel inhaalbal spelen wat tot veel spelplezier en gelach leidde. Na de activiteit mochten de kinderen vrij spelen. Waar er toch veel kinderen kozen om naar binnen te gaan bleven er ook een hoop buiten om toch lekker te voetballen ondanks de kou! Uiteindelijk werd het donker en moesten de kinderen toch naar binnen komen. En heeft iedereen binnen verder gespeeld totdat ze op werden gehaald en wij ook weer rustig naar huis toe konden.

     


Woensdag 10 Januari
Op woensdag stond er een woensdagmiddag activiteit bij onze Sportstuif locatie van Beek en Donk op het programma! Waar we Glow In The Dark games gingen doen. Zo hadden we de zaal helemaal donker gemaakt en alle spelen verlicht met glow in the dark. Zo was de sjoelbak helemaal verlicht met tape, hadden we bowling waarin onze kegels licht gaven en was er een glow in the dark pong. Uiteindelijk was het heel gezellig en kregen de kinderen allemaal een glow in the dark stick mee naar huis!

          


Donderdag 11 januari
Op donderdag waren we weer op bezoek bij Beek en Donk! Er waren in totaal 11 kinderen die naar de BSO kwamen. Tijdens de activiteit in de middag hebben we zone vangbal gespeeld. De kinderen moesten hun medespelers een afgezet vak bereiken om zo een punt te kunnen scoren. Er werden een hoop ballen tegen gehouden en een paar goede worpen gedaan. Daarna mochten de kinderen weer vrij spelen en werden er met Lego heel veel leuke dingen gebouwd en werd er nog lekker gevoetbald op het pannaveldje

     


Vrijdag 12 januari
Op vrijdag hadden we weer een proef dag op de planning staan! We gingen met de Sportstuif auto naar de school om echt een keer na te bootsen hoe een dagje sportstuif eruit ziet. Eenmaal op de club aangekomen hebben we heerlijk geluncht omdat op vrijdag sommige scholen al eerder uit zijn waren we al om half 1 op de club. Na de lunch hebben we nog even lekker geknutseld voordat de locatie uit Schijndel weer naar ons toe kwam om even gezellig een activiteit tijdens onze proefdag te komen doen. Buiten hebben we 3 spellen gedaan waaronder Hollandse leeuwen tikkertje, dobbel estafette en spon, water er vuur tikkertje. Na de activiteiten kregen de kinderen een koekje omdat ze lekker mee hebben gespeeld en goed moe waren. Als laatste hebben nog lekker met de Lego gespeeld en hebben we mooie autootjes gemaakt. Wat ons betreft een geslaagde proefmiddag en een geslaagde week!

     



Ons team

Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Don van de Wiel
Don van de Wiel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches