Mijn dochter vond haar vorige BSO helemaal niet leuk. Naar Sportstuif gaat ze altijd met heel veel plezier!! Dit komt mede door de leuke, professionele en lieve begeleiding, die per kind kijkt wat ze op dat moment nodig hebben.

Christa Tunnessen Christa Tunnessen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Stoelendans, kingen en arcogymmen! - Week 9 2024

Maandag 26 februari,

Wat een weertje.... Snel de kinderen ophalen van school en lekker naar binnen toe. Daar stond het bordje fruit al lekker klaar. Aan tafel werden alle leuke verhalen van het weekend weer verteld tegen elkaar! Helaas zat een lekkkere buiten activiteit er niet in, door het vieze weer. Maar niet getreurd, wij verplaatsen de leuke activiteit gewoon naar binnen! Vandaag waren er ook nog studenten van het Gilde Venlo die een dagje met ons mee keken. De stoelen werden al klaar gezet, want het was tijd voor stoelendans. De muziek ging aan en dansen maar! Maar zodra de muziek stopte moest je zo snel mogelijk een stoel veroveren. Na de activiteit hebben we nog lekker vrij gespeeld en deden we met zn alle verstoppertje door het hele gebouw. Rond 17.00 uur hadden de kinderen een lekker koekje verdiend en was de middag alweer om.

  

Dinsdag 27 februari,

Een heel ander weertje dan gisteren, HEERLIJK! We konden vandaag de activiteit lekker in het zonnetje doen. Vandaag gingen we Kingen. Hierbij had je 4 vaken en in ieder vak stond een kindje. Er was een bal in het spel, met die bal moest je kinderen proberen af te gooien. Door middel van, de bal eerst in je eigen vak te laten stuiteren om vervolgens het andere kindje het zo lasig mogelijk te maken om die bal weer te vangen. De kinderen herkende dit spelletje al van school. Er werd super leuk  en fanatiek mee gedaan! Daarna hebben we nog de hele middag lekker buiten gespeeld op het grote voetbalveld. De leuke middag vloog voorbij! Nog snel een lekker koekje buiten gehad en toen kwamen de papa's en mama's alweer!

  

Woensdag 28 februari,

Vandaag stond er weer een woensdagmiddag activiteit op de programma. We gingen deze keer een moeilijke escape room op lossen. Maar de woensdag begon eerst met het ophalen van onze eigen kinderen. Toen we op locatie aan kwamen hebben we lekker onze boterhammetjes gegeten. Rond een uurtje of half 3 kwamen de eerste kinderen die zich op hadden gegeven voor de activiteit, langzaam binnen lopen. Toen we compleet waren hebben we de grote groep in 3 groepejs verdeeld en kon de activiteit beginnen. We hadden 4 kamers, in die 4 kamers moeten de kinderen opdrachten op lossen om een cijfer te krijgen. Hebben ze alle 4 de cijfers goed, dan vormt dat de code om de deur te openen naar buiten. Dit was weer een zeer geslaagde woensdagmiddag activiteit en voor al dat harde werken. Hadden de kinderen wel wat lekkers verdiend! 

  

Donderdag 29 februari, 

Toen was het alweer donderdag, een drukke dag. Met 2 auto's vol gingen we terug naar sportclub Irene, daar zit onze sportievebuitenschoolse opvang gevestigd. Hier begonnen we eerst even met vrij spelen, ondertussen werd het fruit klaar gemaakt. Na het fruit eten gingen we lekker naar buiten. Vandaag stond acrogym op het programma. In groepjes van 3 gingen de kinderen allemaal kunstjes na maken. Hier werd erg goed samen gewerkt! Na dat we alle oefeningen hadden gedaan, kwamen we op het leuke idee om samen het woord SPORTSTUIF te maken met acrogym. Kunnen jullie het lezen? Dit was onze donderdag alweer, tot morgen! 

    

Vrijdag 1 maart,

Het is alweer vrijdag, de laatste dag van de week is ingegaan. Vanaf twaalf uur waren we vandaag al op de bso. We begonnen zoals elke vrijdag met gezellig samen boterhammen eten. Vandaag gingen we als uitstapje naar Sportstuif Venray MHCV. Daar moesten ook nog een paar kindjes worden opgehaald, toen iedereen bij Sportstuif was, waren de kinderen van Sportstuif Venray SV ook gezellig de hele middag daar spelen, maar eerst was het tijd voor fruit. Tijdens het fruit eten werden alle leuke dingen van afgelopen week doorgesproken en werden de plannen van het weekend uitgebreid aan elkaar verteld. Na het fruit eten trokken we onze jas aan en gingen we! naar de speeltuin, hier hebben we lekker gespeeld, zijn we van de glijbaan afgegaan, hebben we geschommeld, hebben we gevoetbald en was het super gezellig! Rond 16.30 zijn we weer terug naar Tegelen gereden, terug op locatie hebben we nog lekker een koekje gegeten en toen kwam papa al alweer. Heel fijn weekend allemaal en tot volgende week!

  



Ons team

Judith de Graaff
Judith de Graaff Vestigingsmanager
Roos Maassen
Roos Maassen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches