Sportstuif is net weer even een andere BSO. Het uitgangspunt ligt bij sport en spel...en laat dat nou net heel goed bij onze kinderen passen. De kinderen gaan er iedere maandag met veel plezier naar toe en hebben nog lang niet alle spelletjes en sporten be/geoefend. Daarnaast worden er leuke uitjes georganiseerd. Verder is de communicatie via whats app heel fijn en krijgen we iedere week weer leuke foto's van de kids waarop te zien is dat ze genieten!

Claire van Wees-Baltussen Claire van Wees-Baltussen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Pieten gym, pietenpret en de proef dag! - Week 48 2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Tegelen! Hierbij weer een leuke nieuwe blog over wat wij de afgelopen week hebben gedaan. Lees je mee?

Maandag 27 november,

Maandag mocht Judith voor het eerst uithelpen op de locatie Venlo. Deze locatie is echt net geopend! Super leuk om te zien hoe andere vestigingen hun locatie hebben ingericht. Ik mocht vier kinderen ophalen. Eenmaal terug aangekomen op locatie mochten de kinderen even vrij spelen. Tijdens dit vrije moment speelden we het bordspel Party & Co. Na dit spelletje aten we gezamelijk groente/ fruit en dronken we een beker ranja. Hierna begonnen we met de sport- en spelactiviteit. Dit was rond de tafel. Omdat het zo slecht weer was, hadden we zelf een tafeltennistafel gecreëerd zodat we toch lekker actief bezig konden zijn. Het einde van de dag sloten we af met het spel 10-tellen in de rimboe. Dit kon gelukkig ook lekker binnen gespeeld worden.

Dinsdag 28 november,

Vandaag heeft Roos uitgeholpen bij Deurne Vlieger. Daar heeft ze eerst bij 2 verschillende scholen kinderen op mogen halen. Nadat we terug op locatie waren, was er al een grote groep lekker buiten aan het spelen. De vestigingsmanager had al lekker een bordje fruit klaar staan voor de groep die aan kwam. Bij Deurne Vlieger hebben ze een gymzaal op locatie en stond vandaag pietengym voor de kinderen klaar. De middag vloog voorbij en hebben nog een mooie kleurplaat gemaakt die de kinderen in hun schoen konden stoppen als een cadeau voor de sint.

Woensdag 29 november,

Vandaag hadden wij onze eerst woensdagmiddag activiteit, de pietenpret! Dit was een groot succes, we hebben samen met de kinderen allemaal moeilijke oefeningen gedaan om een echt pietje te worden. Toen wij bezig waren met de sinterklaas-stopdans kwam er ineens bezoek. Een echte piet kwam ons helpen en deed samen met de kinderen mee. Zo hadden wij nog meer leuke spellen op die middag gedaan zoals, pepernoten sjoelen, parcour lopen met een pakje in je hand, sinterklaas memory en pakje leggen. Aan het einde van alle spelletjes hadden de kinderen natuurlijk ook een echte pieten diploma mogen ontvangen van de piet!

 

Donderdag 30 november,

Vandaag hadden wij weer een proef dag op de planning staan. Wij haalde eerst één kindje op van basisschool De Toermalijn en toen reden we door na basisschool KOM.MIJN. Daar haalden we nog twee kinderen op voor vandaag. Eenmaal aan gekomen bij Sportclub Irene, stond er al lekker een bordje met fruit klaar voor ons allemaal. Wij zijn lekker met z’n alle naar buiten gegaan en hebben lekker gevoetbald en allerlei trucjes gedaan met de voetbal. Wij en de kinderen hebben een super leuke dag gehad!

 

Vrijdag 1 december,

Vandaag zijn Roos en Judith druk bezig geweest achter de schermen en hebben al weer leuke nieuwe woensdagmiddag activiteiten klaar staan voor jullie. Wisten jullie dat deze woensdagmiddag activiteiten voor alle kinderen zijn bedoeld, je hoeft niet eens bij ons op de BSO te zitten.

Tot volgende week!



Ons team

Judith de Graaff
Judith de Graaff Vestigingsmanager
Roos Maassen
Roos Maassen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches