Mijn dochter vond haar vorige BSO helemaal niet leuk. Naar Sportstuif gaat ze altijd met heel veel plezier!! Dit komt mede door de leuke, professionele en lieve begeleiding, die per kind kijkt wat ze op dat moment nodig hebben.

Christa Tunnessen Christa Tunnessen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

3 is te veel, oranje festijn bij Sportstuif SV en memory estaffete! - Week 17 2024

Maandag 22 april,

Na een weekend vol zon hebben gehad viel het weer vandaag helaas tegen. Het waaide heel erg hard in Tegelen en af en toe viel er wat regen naar beneden. Maar gelukkig zijn wij niet van suiker en gingen wij tussen de buiten door even lekker naar buiten. Hier speelden wij twee hele leuke activiteiten. Fobal en sportstuif tikkertje. We begonnen met fopbal. Bij dit spelletje stonden met de alle in een kring, iedereen moest  hun handen op hun rug houden. Er was een kindje in het midden die de bal mocht gooien.. Soms doe je net alsof je een bal gooit naar een kind, dan fop je een kind, wanneer ze de handen laten zien zijn ze af en moesten ze 4 keer springen om weer mee te doen! Daarna gingen wij verder met sportstuif tikkertje. Nu was iedereen goed warm en zo kon iedereen super hard rennen. Er werden twee kinderen gekozen om tikker te zijn. De andere kinderen moesten zoals altijd proberen niet getikt te worden. Werd je toch getikt door één van de super snelle tikkers? Dan moest je met twee armen in de lucht gaan staan. Om weer vrij te komen moesten er twee verschillende kinderen je armen naar beneden doen. Bij de ene arm zeg je SPORT en bij de andere arm zeg je STUIF! Wat deden de kinderen vandaag ook weer allemaal goed mee! Na al dat rennen hebben wij het dagelijkse koekje weer verdiend!

 

Dinsdag 23 april, 

Heerlijk, vandaag zijn we de dag goed begonnen! Het weer was heerlijk en alle kinderen hadden weer ontzettend veel zin om naar onze sportieve buitenschoolse opvang te komen. Het fruit was al gesneden en de ranja stond klaar. Met goed gevulde buikjes konden we vol energie van start gaan met de activiteiten.

We begonnen met 3 is te veel, een tikspel waarbij iedereen getikt kan worden. Er waren drie tikkers. Werd je getikt, dan moest je aan de zijkant gaan staan bij Guven. Stonden daar al twee kinderen en was jij de derde die aankwam, dan mocht de eerste weer meedoen met het spel.

Onze tweede activiteit was vies lekkerland. De kinderen bedachten de lekkerste én vieste recepten. We sloten de middag af met een koekje en een potje voetbal.

 

Woensdag 24 april,

Zo is het alweer het midden van de week en rond 12 uur was het alweer tijd om de kinderen op te halen en hebben hierna samen boterhammen gegeten. Na de lunch was het tijd om naar Sportstuif Venray SV te gaan.Hun organiseerde deze dag iets super leuks namelijk het oranjefestijn! We begonnen met het openingsdansje van koningsspelen. Daarna kreeg iedereen een stempelkaart waar alle spellen op stonden en begonnen we met de verschillende rondes. We konden springen op de springkussens, spelen met de XXL games, er was een nerf-battle, we konden voetballen in de pannakooi, touwtje trekken, schminken en nog heel veel meer. Aan het einde van alle spellen kregen we een lekkere suikerspin. Wat hebben we een super leuke dag ervaren bij Sportstuif Venray SV!

Donderdag 25 april,

Het was weer een gezellige, leuke en drukke middag. Met drie volle auto's kwamen we terug bij onze BSO. Zoals altijd begonnen we met een lekker stukje fruit. De kinderen waren allemaal super blij; het voelde voor hen al een beetje als vakantie, vertelden ze. Morgen zouden ze allemaal meedoen aan de Koningsspelen op school.

Na het fruit eten was het tijd om naar buiten te gaan. Het was vandaag gelukkig lekker weer, dus we gingen er vol goede moed tegenaan. We speelden vandaag estafette-memory. We hadden twee teams die tegen elkaar streden. Voordat je bij de memorykaarten kwam, moest je een stukje rennen. Eenmaal aangekomen draaide je twee kaartjes om. Had je een setje, dan kreeg je team een punt! Maar je rende wel achteruit terug. Terug bij je team gaf je elkaar een high five en dan mocht de volgende beginnen. Wat een gezelligheid hebben we vandaag weer met z'n allen gehad. Tot morgen!

 

Vrijdag 26 april,

"Yeesss!" Dat was het eerste wat de kinderen zeiden toen we ze van school ophaalden: "VAKANTIE!" En wij beginnen de vakantie goed bij Sportstuif. We hebben samen met de kinderen geluncht en zijn daarna gaan genieten van het zonnetje buiten. De activiteit van vandaag bereidden we samen met de kinderen voor. We gingen ballenbingo doen. Dit ging als volgt: we hadden heel veel tennisballen, waarop we allemaal een nummertje schreven. Toen op alle ballen een nummertje stond, konden we beginnen. Iedereen kreeg een bal. Op deze bal stond een nummer dat je heel goed moest onthouden. Deze werd verstopt door Guven, terwijl wij in de tussentijd dansten op het Koningsspelenlied van Kinderen voor Kinderen. Toen Guven terugkwam en vertelde dat alle tennisballen verstopt waren, mochten de kinderen hun eigen bal gaan zoeken. Als je de bal met nummertje 3 vond, maar je had de tennisbal met nummertje 8, dan moest je deze gewoon laten liggen en doorgaan met zoeken totdat je je eigen bal vond. Had je je bal gevonden, dan riep je heel hard "BINGO!" Na onze leuke activiteit was het tijd om nog even vrij te spelen. Rond 17:00 was het alweer tijd voor een koekje. Zo vloog deze leuke, sportieve week weer voorbij. Wij wensen jullie allemaal een hele fijne meivakantie!

  



Ons team

Judith de Graaff
Judith de Graaff Vestigingsmanager
Roos Maassen
Roos Maassen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches