Een hele fijne BSO, met veel sportieve activiteiten op de hockeyvelden buiten. De kinderen hebben het er heel goed naar hun zin! Er is veel flexibiliteit voor wat betreft de opvangmogelijkheden. En fijne medewerkers!

Julia S Julia S
/5
bij Google reviews

Laat een review achter

Stan van de Vondervoort

'Ik vind het belangrijk dat ieder kind op zijn of haar manier plezier kan beleven met de verschillende sporten waar zij mee in aanraking komen'.

Hoi allemaal,

Mijn naam is Stan van de Vondervoort en ben vanaf april 2021 actief bij Sportstuif als pedagogisch medewerker en vestigingsmanager. Ik heb de opleiding Sportkunde gevolgd op Fontys Sporthogeschool en met succes afgerond. Sporten heeft een groot onderdeel uitgemaakt van mijn leven en ben dan ook blij dat ik dit nu dagelijks mag toepassen!

Ik vind het zelf belangrijk dat kinderen op een eigen manier plezier kunnen beleven met de verschillende sporten waarmee ze in aanraking komen. Naast het verzorgen van leuke en actieve middagen op de BSO ben ik ook verantwoordelijk voor de inhoudelijke zaken. Met de enorme passie voor sport en beweging wil ik dit altijd op een enthousiaste manier uitstralen naar de kinderen toe!

Tot snel bij Sportstuif!

Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop

Pedagogisch coaches