Een hele fijne BSO, met veel sportieve activiteiten op de hockeyvelden buiten. De kinderen hebben het er heel goed naar hun zin! Er is veel flexibiliteit voor wat betreft de opvangmogelijkheden. En fijne medewerkers!

Julia S Julia S
/5
bij Google reviews

Laat een review achter

Oudercommissie

De oudercommissie participeert namens de ouders in het beleid van Sportstuif. Dit doen ze door een goede invulling te geven aan de adviesrechten om op deze wijze de kwaliteit van de opvang te waarborgen of te verbeteren. Minimaal één keer per jaar en maximaal twee keer per jaar heeft de oudercommissie een overleg met de vestigingsmanager van de locatie. Tijdens dit overleg worden praktische zaken besproken zoals het aantal basisgroepen en kinderen, structuur van de dag, communicatie richting ouders en wijzigingen in beleidsplannen. Tevens kan de oudercommissie agendapunten inbrengen over allerlei zaken rondom de locatie.

Sportstuif Son en Breugel heeft een oudercommissie. Zij stellen zichzelf voor in een blog. U kunt de oudercommissie bereiken door het onderstaand contactformulier in te vullen. Mocht u interesse hebben om deel te nemen in de oudercommissie kunt u een mail sturen naar sonenbreugel@sportstuif.nl


Naam ouder*
Telefoon*
E-mailadres*
Locatie*
Opmerkingen oudercommissie

Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop
Jonathan Zammit
Jonathan Zammit

Pedagogisch coaches