Wat is Sportstuif een fijne BSO! De opvang bestaat grotendeels uit sport en spel, waarin kinderen alle facetten van het spel leren kennen. Winnen, verliezen, samenwerken, sociaal zijn etc. Ook is er genoeg ruimte om te knutselen, kleuren of gewoon lekker even niks. Onze dochters kijken altijd erg uit naar de dagen waarop ze naar Sportstuif kunnen. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden wat betreft de opvang en is er nooit iets teveel. Enthousiasme straalt van de begeleiders af en zijn zij altijd bezig met nieuwe bezigheden in spelvorm. Door de korte lijntjes is er snel en direct contact zodat je al ouders weet wat de kinderen die dag hebben gedaan! Wij zijn erg tevreden met deze opvang.

Irene van Erp Irene van Erp
/5
bij Google reviews

Janne van der Heijden

“meedoen is belangrijker dan winnen”

 Mijn naam is Janne en ik ben sinds juni werkzaam bij Sportstuif. Ik heb de opleiding sport- en bewegen gevolgd op het Summa College in Eindhoven. Na dit diploma behaald te hebben ben ik een aantal jaar buiten de tak van sport beland. Hier heb ik een diploma behaald voor de opleiding Retail manager. Later miste ik toch weer de sport in mijn werk en zo ben ik bij Sportstuif terecht gekomen.

Ik vind het ontzettend leuk om deze doelgroep kinderen te vermaken. Het liefst met sporten natuurlijk maar ook alle werkzaamheden daarnaast zoals samen kleuren of spelletjes spelen. Het aller leukste vind ik om samen een balletje te trappen op het veld, want voetballen doe ik zelf ook.  Samen sporten en bewegen op het veld, wie wil dat nou niet?

Tot snel bij Sportstuif!

Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop
Ferd van Vliet
Ferd van Vliet
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach