Een fijne sportieve plek waar kinderen op hun eigen niveau met bewegen bezig kunnen zijn. De enthousiaste medewerkers zorgen dat alle kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen.

Dennis Dennis
5 /5
bij Google reviews

Eerste week bij Sportstuif! Week 36- 2021

Sportstuif Son en Breugel is nu de eerste week open en dit was een superweek! We hebben met Sportstuif Son en Breugel leuke uitjes gehad naar Sportstuif Best. Zo hebben we daar op locatie nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gemaakt en natuurlijk Sportieve activiteiten gedaan!

 

 

Lees verder...

Sportstuif Son en Breugel opent haar deuren! week 35 - 2021

Vanaf vandaag heeft Sportstuif Son en Breugel nu daadwerkelijk de deuren geopend waar we iedereen van harte welkom willen heten! In de afgelopen maanden was het doel jullie te bereiken via verschillende kanalen. We zijn binnen de gemeente al bij verschillende basisscholen langs geweest om flyers uit te delen. Hiernaast zijn we ook deur aan deur geweest en heb je misschien ook een flyer van Sportstuif in de brievenbus gehad. Sportstuif Son en Breugel wordt hierdoor dan ook langzaam steeds meer bekend in de gemeente en daar zijn wij heel blij mee!

 

 

 

Lees verder...

Sportstuif gaat zich vestigen in Son en Breugel! week 30 -2021

Laatste weken zijn we druk bezig achter de schermen met de opening van onze nieuwe sport BSO in Son en Breugel. Wist je dat Sportstuif Son en Breugel alweer de 11e vestiging is van Sportstuif! Andere vestigingen zijn Asten, Best, Helmond, Deurne, Meerhoven, Veldhoven, Someren, Valkenswaard, Brandevoort en Venray.

 

 

Lees verder...
 

 

 

 

 

Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Ruben Goossens
Ruben Goossens
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt

Contact

Sportstuif Son en Breugel
Rooijseweg 9
5691 PA Son

T 06-19319126
E info@sportstuif.nl