Mijn dochter heeft er een fijne leerzamen ervaring aan overgehouden.
Een sportieve kinderopvang was precies wat ik zocht voor haar,om haar energie kwijt te kunnen.
Ze is heel trots dat ze heeft leren skateboarden en andere sportspellen.
Bij iedere leiding kon daylee zichzelf zijn en was daarom erg op hen gesteld!
Jullie worden een groot gemis voor haar.

Whitney Whitney
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Zomervakantie Sportstuif Son en Breugel 2022!

Hoi, welkom bij een nieuwe blog van Sportstuif Son en Breugel. Hierbij een verslag met leuke foto’s en filmpjes van wat we afgelopen week allemaal gedaan hebben!

De zomervakantie is inmiddels weer achter de rug. Zes weken lang hebben we met de kinderen mogen genieten van leuke uitstapjes en activiteiten en dat ook nog eens met prachtig zomerweer!

Week 1
In de eerste vakantieweek hebben we leuke uitstapjes gedaan naar Monkeytown, het prehistorisch dorp, speelpark de Splinter en verschillende speeltuinen in de buurt. Naast de uitstapjes hebben we ook activiteiten als lacrosse gespeeld op onze eigen locatie. Bij de sport lacrosse heeft iedere speler een stick met aan het uiteinde een netje. De bedoeling van het spel is om de bal met behulp van de stick in het doel van de tegenstander te krijgen. We hebben vooral geoefend met het gooien en vangen van de bal. Verder zijn we deze week met het mooie weer wezen buikschuiven bij Sportstuif Best.

  

Week 2 
In week twee hebben we samen met Sportstuif Best gelasergamed. Twee teams gingen de strijd met elkaar aan. Het doel van het spel was dat je als team, zoveel mogelijk kinderen van het andere team “afschiet”. Ieder kind heeft een lasergun, als je met deze gun op een gun van iemand anders schiet, hoort diegene een geluid en gaat er een leven af. Op woensdag was het erg warm en waren we met een klein groepje kinderen. We zijn naar speelpark de Splinter geweest, waar we bijna de hele dag hebben gezwommen. Op donderdag hebben we de hele dag gezellig met de kinderen van Sportstuif Best op locatie gespeeld. We hebben de buikschuifbaan en wat zwembadjes opgezet en hebben in de middag nog een waterestafette gespeeld.

  


Week 3 
In de derde week zijn we op maandag gestart met een uitstapje naar de Kienehoeve. Hier zijn we naar de kinderboerderij geweest, hebben we in de speeltuin gespeeld en hebben we vlot gevaren. Op Dinsdag hebben we de hele dag gespeeld in speelpark de Splinter. Woensdag was het weer erg warm en zijn we samen met Sportstuif Best met een klein groepje kinderen wezen zwemmen bij Aquabest. Op het strandje hebben we gezellig samen geluncht en hebben we nog spelletjes gespeeld. Ook op donderdag en vrijdag hebben we samen gespeeld met de kinderen van Sportstuif Best. We hebben vrij gespeeld op locatie en zijn als afsluiting van de week nog naar het Papegaaienpark in Veldhoven geweest.

  


Week 4
In week vier hadden we de stormbaan bij Sportstuif Son. Hier hebben we fijn gebruik van gemaakt! De kinderen mochten vrij spelen op de stormbaan of we speelden een estafette met twee teams tegen elkaar. Deze week hebben we ook nog met Sportstuif Best bij de Brink in Son gespeeld, zijn we naar Monkeytown geweest en hebben we een ijsje gehaald bij de ijssalon in Best. Na de activiteiten en uitstapjes was het op vrijdagmiddag ook tijd om ontspannen een film te kijken. Een lekkere afsluiting van weer een week vol activiteiten en uitstapjes.

  


Week 5
Week vijf zijn we gestart met een uitstapje naar speeltuin de Kivit in Nuenen. Op dinsdag hebben we samen met Sportstuif Best XXL games gespeeld. Dit zijn de grote varianten van de spellen vier op een rij, mikado, jenga en twister. Woensdag stond er een super leuk uitstapje gepland naar de Beekse Bergen. Hier zijn we samen met de kinderen van Sportstuif  Best op safari geweest om zoveel mogelijk dieren te spotten! Op donderdag en vrijdag zijn we nog naar speeltuin de Molenwiek in Breugel en de natuurspeeltuin in Best geweest, waar de kinderen lekker vrij mochten spelen.

 


Week 6
De laatste week van de zomervakantie is alweer aangebroken en deze starten we met een uitstapje naar Ballorig in Veldhoven. Verder hebben we deze week uitstapjes gedaan naar Speelpark de Splinter, de natuurspeeltuin in Best en speeltuin de Brink. Ook deze week hadden we de laserguns bij Sportstuif Son en hier hebben we ook weer leuke activiteiten mee gedaan. De allerlaatste vakantiedag was het, net zoals bijna de hele vakantie, weer heerlijk warm en hebben we de vakantie afgesloten met waterspelletjes op onze eigen locatie.

 

De vakantie is hiermee ten einde gekomen en mede dankzij alle uitstapjes en activiteiten zijn de zes weken voorbij gevlogen. We kunnen terugkijken op een hele geslaagde vakantie!

Zo zijn er elke dag nieuwe en uitdagende sportactiviteiten die we spelen bij Sportstuif. Ben jij een beetje nieuwsgierig geworden? Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@sportstuif.nl

 

Tot snel bij Sportstuif!



Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop

Pedagogisch coaches