Een hele fijne buitenschoolse opvang met enthousiaste begeleiders. Onze dochter kijkt altijd uit naar haar Sportstuif dagen! Erg praktisch dat ze er tijdens de school vakanties ook terecht kan 😄.

Inge Heuvelmans Inge Heuvelmans
/5
bij Google reviews

Laat een review achter

OudercommissieWilliam van den Berg


Mijn naam is William van den Berg en alweer 2,5 jaar woonachtig in Son en Breugel (Sonniuspark). Hier woon ik samen met mijn vrouw Esther en zoon Florian. Ik ben werkzaam in de internationale architectuur constructiewereld en commissielid bij Waterschap De Dommel. Naast mijn gezin hou ik me in mijn vrije tijd graag bezig met kunst en fotografie. Onze zoon Florian is begin 2023 begonnen bij de Sportstuif Son en Breugel en gaat nu 3 middagen naar de BSO, waar hij altijd met veel plezier naar toe gaat. Sinds juli ben ik de voorzitter van de Ouder Commissie. Ik vind het fijn om betrokken te zijn en mee te denken met de organisatie waar onze zoon meerdere middagen per week naar toe gaat. Daarmee hoop ik met mijn deelname aan de oudercommissie mijn steentje te kunnen bijdragen.
Graziella van den Brand-Wijenbergh

Mijn naam Graziella van den Brand-Wijenbergh, getrouwd met Alex en trotse moeder van Xavier (5). Xavier is op maandag, dinsdag en donderdag bij Sportstuif te vinden, waar hij heerlijk zijn ei kwijt kan. Omdat ik het belangrijk vind mee te denken en inspraak te hebben, heb ik mij aangemeld voor de oudercommissie.  

Met veel plezier werk ik al 17 jaar bij KPN, in mijn huidige functie bij de technische afdeling. Waar ik blij van word in mijn vrije tijd? Naast het reizen naar nieuwe plekjes op de wereld of het op de bank kruipen met een goed boek, geniet ik enorm van salsadansen op Cubaanse muziek. En als ik mijn hoofd wil leegmaken hoef ik gelukkig niet ver te zoeken want mijn geliefde paard Amaretto is altijd bereid tot quality time.

 Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop

Pedagogisch coaches