Mijn dochter heeft er een fijne leerzamen ervaring aan overgehouden.
Een sportieve kinderopvang was precies wat ik zocht voor haar,om haar energie kwijt te kunnen.
Ze is heel trots dat ze heeft leren skateboarden en andere sportspellen.
Bij iedere leiding kon daylee zichzelf zijn en was daarom erg op hen gesteld!
Jullie worden een groot gemis voor haar.

Whitney Whitney
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Zomervakantie blog deel 2! week 32, 33 en 34

Hoi, welkom bij een nieuwe blog van Sportstuif Son en Breugel. Hierbij een verslag met leuke foto’s en filmpjes van wat we afgelopen week allemaal gedaan hebben!

 

In week 32, de vierde vakantieweek hebben we veel verschillende speeltuinen bezocht. Hier begonnen we op maandag bij de Splinter in Eindhoven, op woensdag zijn we naar Hemelrijk in Volkel geweest en de donderdag bij speeltuin de Kievit in Nuenen.

   

Ook zijn we nog twee dagen op locatie gebleven om hier wat leuke activiteiten te doen. op dinsdag hadden we de lego XXL blokken, daar hebben we heel de dag mee gespeeld. Tussendoor hebben we op deze dag nog cakejes gebakken en tikspelletjes gespeeld.

   

De vrijdag speelde we in de ochtend verstoppertje en annemaria koekoek. Na de lunch werd het weer ontzettend goed en konden we de buikschuifbaan weer neerleggen en ook hebben we een springkussen waar we heel de middag op konden spelen.

   

 

De week hierna (week 33) hebben we ook nog een aantal keer de buikschuifbaan en het springkussen op gezet. Al deze keren hebben alle kinderen hier ontzettend veel lol aan beleefd.

   

Maandag ochtend zijn we ook nog naar de Brink geweest om daar te spelen. Dit is een speeltuin in Son en Breugel waar we super makkelijk heen kunnen lopen. Hier kunnen de kinderen klimmen, met water spelen, voetballen en nog spelen op wat meer andere toestellen.

   

Ook zijn we deze week weer naar de Splinter geweest, dit is echt een super leuke speeltuin voor jong en oud omdat er zo veel verschillende mogelijkheden zijn. Van zwemmen tot klimmen en van bouwen tot spelen in de kinderboerderij.

   

De donderdag begonnen we met een Sportstuif quiz, hier strijden we met vier groepen tegen elkaar wie natuurlijk de meeste antwoorden goed heeft. Na de lunch zijn we naar het bos gewandeld om daar eerst spons, water, vuur te spelen. Daarna hebben we nog verstoppertje gespeeld en als laatste mochten de kinderen nog vrij spelen op de berg en tussen de takken.

   

 

De laatste week van de zomervakantie is alweer aangebroken (week 34). Deze week konden we nog lekker een aantal dagen genieten van het mooie zomerweer. Hierdoor hebben we nog een aantal dagen op de buikschuifbaan gespeeld.

   

Ook zijn we nog naar een aantal speeltuinen gegaan om hier vrij te spelen maar ook spelletjes te doen. We zijn bij de Brink, Kienhoef, een kleine speeltuin in Son en de Molenwiek geweest. De kinderen vinden het altijd super leuk om naar speeltuinen te gaan.

   

En natuurlijk hebben we de laatste dagen ook nog activiteiten gespeeld. Op donderdag speelde we levend stratego met dierenkaartjes. Met daarbij natuurlijk de vlag van elkaar veroveren. En op vrijdag speelde we tussen de buien door nog ren je rot en een spelenkermis.

   

Zo zijn er elke dag nieuwe en uitdagende sportactiviteiten die we spelen bij Sportstuif. Ben jij een beetje nieuwsgierig geworden? Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@sportstuif.nl



Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop

Pedagogisch coaches