Joep Joep
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Weet jij al wat we allemaal doen bij Sportstuif Son en Breugel? -Week 22

Hoi, welkom bij een nieuwe blog van Sportstuif Son en Breugel. Hierbij een verslag met leuke foto’s en filmpjes van wat we afgelopen week allemaal gedaan hebben!

Nieuwe week en weer veel nieuwe activiteiten op het programma! Hiernaast weet jij al hoe een middag bij Sportstuif Son en Breugel eruit ziet? Je leest het hieronder!


Maandag 30 mei

De week is gestart en we beginnen vandaag met veel verschillende Estafettespelletjes! Dit betekend dat er heel veel gerend is door alle kinderen. De oefeningen bij deze estafettes verschilde van een balletje op het betje houden zonder dat deze eraf valt wanneer je aan het rennen bent. Een andere oefening was zo snel mogelijk door de hoepel heen kruipen en wat natuurlijk niet kon missen was de slalom!

Na deze activiteiten was iedereen goed vermoeid dus hielden we een extra grote drinkpauze waarbij alle kinderen wat meer ranja kregen.

  


Dinsdag 31 mei

Weer een nieuwe dag dus nieuwe spelletjes bij Sportstuif Son en Breugel. We hadden hierbij de groep opgedeeld in tweeën. De ene groep speelde een Basketbal spel, hierbij was de bedoeling dat er een rijtje werd gemaakt achter elkaar. Elk kindje probeerde de bal in de basket te gooien. Lukte dit mocht je het nog een keer proberen, lukte dit niet was je af en moest je even aan de kant wachten. De basket werd ook telkens verder weg gezet waardoor het steeds lastiger was om in de basket te gooien. Het kindje die als laatste over was won het spel!

Het tweede spel was een Obstakel parcours, Sportstuif begeleiders hadden een parcours uitgezet op het hockeyveld die best lang was! Bij dit parcours moest over bankjes gelopen worden, er werd gehockeyd, geskippybald en je moest op zitzakken springen!

  


Woensdag 1 juni

Jullie zien in de blogs veel verschillende activiteiten voorbij komen wat we doen maar weten jullie ook hoe een middag bij Sportstuif er totaal uitziet?  Hier een kleine samenvatting hoe een middag eruit ziet bij ons:

We starten met alle kinderen ophalen bij de basisscholen. Hieronder vallen de Ruimte, de Harlekijn, de Bloktempel, de Stokland en de Sonnewijzer. Natuurlijk hebben deze scholen verschillende tijden wanneer ze uit zijn maar dat is geen probleem! Wanneer de kinderen bij Sportstuif aankomen kunnen ze al lekker buiten op het veld spelen, tekenen en knutselen kan natuurlijk ook bij ons! Als alle kinderen er zijn gaan we aan een grote tafel zitten en eten we met iedereen wat fruit en een beker limonade kan hieraan niet ontbreken! Wanneer het fruit op is gaan we zo snel mogelijk naar het veld waar we de sport en spelactiviteiten gaan spelen. Na de activiteit hebben alle kinderen weer ruimte om iets voor zichzelf te doen. Laat in de middag maken we nog tijd voor een lekker koekje en voor je het weet staan de ouders weer op de stoep om alle kinderen op te halen.

Heb jij nog meer vragen wat we doen bij Sportstuif? Twijfel vooral niet en kom vooral een keertje langs of neem contact op via 06-19319126.


Donderdag 2 juni

Er waren vandaag veel nieuwe kijkers die voor de eerste keer bij Sportstuif waren. Door deze reden was de groep weer extra groot en gingen we een gaaf spel spelen! De grote Spelenkermis werd uitgezet zodat iedereen kon meespelen hieraan. Op het veld zijn heel veel verschillende kleine spelletjes uitgezet die je 1 tegen 1 kan spelen. Elke speler krijgt in het begin 5 muntjes van de spelleider. Je mag andere kinderen uitdagen om een spel te spelen, wanneer je wint krijg je het muntje van de verliezer. Op het einde van het spel kijken we naar hoeveel muntjes iedereen nog heeft. Degene met de meeste muntjes wint de spelenkermis!

  


Vrijdag 3 juni

Het Pinksterweekend staat voor de deur en dat betekend dat er een extra lang weekend is deze keer. Het was lekker weer en besloten met de groep naar de Molenwiek in Breugel te gaan. Dit is een super grote maar ook super gave speeltuin! Naast het fruit eten hadden we ook een lekker koekje laat in de middag. Op het einde van de middag reden we terug naar Sportstuif en kon het weekend echt beginnen!




Zo zijn er elke dag nieuwe en uitdagende sportactiviteiten die we spelen bij Sportstuif. Ben jij een beetje nieuwsgierig geworden? Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@sportstuif.nl

Tot snel bij Sportstuif!

 

 

 



Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop

Pedagogisch coaches