De kinderen hebben het super naar hun zin bij Sportstuif. Hele fijne bso

Jochem-Sep-Tigo Kuijpers Jochem-Sep-Tigo Kuijpers
/5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sportactiviteiten die bij Sportstuif horen! Week 42 -2021

Sportstuif Son en Breugel is aangesloten bij hockeyvereniging HTC Son dus daar willen we ook gebruik van maken! Door deze reden starten we de week met verschillende hockeyoefeningen en spelletjes op het hockeyveld. Het leren van een bal te slaan op de goal tot het leren van lopen en zelfs rennen met de bal aan de hockeystick!

 

Op dinsdag speelde we een creatieve variant van boompje verwisselen. Dit hield dat alle kinderen op het veld als een boom rechtop moesten staan op 2 kinderen na. Deze 2 kinderen stellen de vos en de haas voor. De haas moet tussen de “bomen” wegrennen voor de vos. Wanneer de haas achter een “boom” gaat staan moet deze weer gaan rennen voor de vos. Als de haas getikt is door de vos wisselen de rollen om en moet die weer wegrennen. Op deze manier kan iedereen een keer wegrennen voor de vos of kan zelf de vos spelen in het spel.

Bekijk hier het filmpje!

 

De herfst komt er weer aan en dat betekent dat de kou en regen er snel weer aankomen. Bij Sportstuif wilt dit ons zeker niet stoppen om naar buiten te gaan! afgelopen donderdag was het ook echt herfstweer waarbij het af en toe flink regende! Toch zijn wij tussen de buien door nog lekker naar buiten geweest om te voetballen en andere buiten activiteiten te doen.

 

Zo zijn er elke dag nieuwe en uitdagende sportactiviteiten die we spelen bij Sportstuif. Ben jij een beetje nieuwsgierig geworden? Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@sportstuif.nl

 

Tot snel bij Sportstuif!



Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop

Pedagogisch coaches