Super fijne BSO, ze staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt! Ook ondernemen ze veel sportieve dingen zoals de bossen, speeltuin, korfbal, waterspelletjes. Mijn zoontje heeft het daar geweldig naar zijn zin! Zeker een aanrader!

Daniëlle Daniëlle
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sportstuif Son en Breugel opent haar deuren! Week 35 - 2021

Vanaf vandaag heeft Sportstuif Son en Breugel nu daadwerkelijk de deuren geopend waar we iedereen van harte welkom willen heten! In de afgelopen maanden was het doel jullie te bereiken via verschillende kanalen. We zijn binnen de gemeente al bij verschillende basisscholen langs geweest om flyers uit te delen. Hiernaast zijn we ook deur aan deur geweest en heb je misschien ook een flyer van Sportstuif in de brievenbus gehad. Sportstuif Son en Breugel wordt hierdoor dan ook langzaam steeds meer bekend in de gemeente en daar zijn wij heel blij mee!

 

Hiernaast heb je ons ook misschien al zien langskomen op Social Media. Hierop zijn elke week nieuwe video’s, foto’s en informatie te vinden. Kijk gerust eens op onze Facebook of Instagram pagina.

 

In de komende weken gaan we langs alle andere scholen in Son en Breugel! Daar staan we dan met leuke flyers om uit te delen en willen natuurlijk graag alle vragen beantwoorden. Hoe herken je ons dan? Wij staan altijd klaar in onze blauwe herkenbare Sportstuif kleding en hebben hiernaast een mooie blauwe Sportstuif bus! Wist je dat wij alle kinderen na schooltijd ophalen met deze gave Sportstuif bus?

 

Het is natuurlijk ook mogelijk om een keer langs te komen bij ons op locatie. Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@sportstuif.nl

 

Tot snel bij Sportstuif!



Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop

Pedagogisch coaches