Top opvang goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk de kids vinden het geweldig 👍👍
 

Bas Bas
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sportstuif Son en Breugel groeit! Week 44 -2021

Een nieuwe maand is begonnen en er zijn dan ook weer veel nieuwe kinderen gestart bij Sportstuif Son en Breugel. Er zijn zelfs zoveel kinderen gestart dat we voor het eerst samen werken met een schooltaxi die Sportstuif Son en Breugel ondersteunt met ophalen!

 

Natuurlijk is er nog ruimte genoeg voor meer kinderen bij Sportstuif maar we vinden het super leuk om te zien dat we zo snel groeien in Son en Breugel.

Woensdagochtend stonden we bij basisschool de Ruimte om te flyeren voor onze Sport BSO. We horen van veel ouders dat ze van ons gehoord hebben en graag een kijkje willen nemen. Veel van jullie waren dan ook erg positief over ons, heel erg bedankt hiervoor!

 

Natuurlijk stonden er ook weer veel diverse sport en spel activiteiten op het programma. In het begin van de week hadden we veel uitdagende estafette spelen uitgezet waar iedereen super goed aan meedeed! Naast deze estafette spelen hadden we ook verschillende balspelen uitgezet zoals poortbal, trefbal en doelspelen.

        

 

Zo zijn er elke dag nieuwe en uitdagende sportactiviteiten die we spelen bij Sportstuif. Ben jij een beetje nieuwsgierig geworden? Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@sportstuif.nl

 

Tot snel bij Sportstuif!



Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop

Pedagogisch coaches