Super gezellige sportieve BSO waar kinderen onder begeleiding van enthousiaste medewerkers sporten en spelen!

Anne Anne
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sportstuif gaat zich vestigen in Son en Breugel! Week 30 -2021

Laatste weken zijn we druk bezig achter de schermen met de opening van onze nieuwe sport BSO in Son en Breugel. Wist je dat Sportstuif Son en Breugel alweer de 11e vestiging is van Sportstuif! Andere vestigingen zijn Asten, Best, Helmond, Deurne, Meerhoven, Veldhoven, Someren, Valkenswaard, Brandevoort en Venray.

Sportstuif Son en Breugel gaat zich vestigen bij hockeyclub HTC Son en opent haar deuren op 1 September. Bij deze vereniging is genoeg ruimte om buiten op de kunstgrasvelden te sporten en te spelen. Hiernaast er binnen ook een ruimte ingericht waar er natuurlijk geknutseld, gekleurd of gelezen kan worden. Deze buitenschoolse activiteiten worden begeleid door onze Sportstuif professionals die allemaal een sportachtergrond hebben!

 

Langzaam wordt Sportstuif Son en Breugel ook steeds bekender in de omgeving! Afgelopen weken zijn we langs basisscholen gegaan om flyers uit te delen, misschien heb jij ons wel gespot! Hiernaast zijn we ook steeds meer actief op Social Media waar steeds meer nieuwe foto’s en video’s geplaatst gaan worden. Kijk gerust een op een van onze pagina’s van Facebook of Instagram.

 

Wij organiseren ook 29 september een open dag op locatie Sportstuif Son en Breugel. Hierbij zijn jullie zijn allemaal van harte welkom om te zien wie we zijn en om natuurlijk leuke sportactiviteiten te doen! De open dag vindt plaats waar Sportstuif Son en Breugel zich ook vestigt,

Rooijseweg 9, 5691 PA Son

 

Als kinderen er van houden om na school lekker te bewegen, veel in de buitenlucht willen zijn en houden van sport en spel is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen bij sportieve naschoolse opvang Sportstuif! Neem contact op via het contactformulier op de website of stuur een mail naar info@sportstuif.nl. 

 

Wij hebben er ontzettend veel zin in, jullie ook?!



Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop

Pedagogisch coaches