Sinds de start is onze dochter met veel plezier aanwezig! Vanaf het begin is zij zeer welkom geweest en mag zij haar kennis verbreden op het gebied van sporten. Maar ook is er ruimte om met andere dingen bezig te zijn, zoals tekenen en andere creatieve activiteiten. Wij zijn zeer tevreden!

Nathalie de Lange Nathalie de Lange
/5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sport en spel bij Sportstuif Week 38 -2021

De week is weer voorbij gevlogen en we hebben bij Sportstuif natuurlijk weer een vol programma gehad! Om de week lekker sportief te beginnen starten we met leuke en bekende activiteiten. Maandag hadden we activiteiten zoals het Sportstuif tikkertje, Stand in de mand en hadden we een actief lummelspelletje.

 

Naast deze leuke activiteiten was op donderdag de groep kinderen nog groter! Door deze reden speelde een super gaaf spel genaamd Levend Kwartet. De groep werd opgedeeld in kleinere groepen die ieder 5 verschillende items hadden. Het doel was om 4 dezelfde items te hebben die je moest “stelen” bij andere groepjes. Bij ieder groepje stond een bewaker die de items moest beschermen. Wanneer je getikt was door de bewaker moest je terug naar je eigen plek waar al je eigen items lagen. Als je dit had gedaan mocht je weer opnieuw beginnen.

Bekijk hier het filmpje!

Zo zijn er elke dag nieuwe en uitdagende sportactiviteiten die we spelen bij Sportstuif. Ben jij een beetje nieuwsgierig geworden? Op woensdag 29 september is er een open middag op locatie bij Sportstuif Son en Breugel. Ouders en kinderen zijn van harte uitgenodigd om hier een kijkje te gaan nemen. Natuurlijk hebben we hier een paar sportieve activiteiten waar kinderen aan kunnen deelnemen! Aanmelden is hierbij niet nodig.

 

Tot snel bij Sportstuif



Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop

Pedagogisch coaches