Top opvang goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk de kids vinden het geweldig 👍👍
 

Bas Bas
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sinterklaasweek bij Sportstuif! Week 48 - 2021

Hoi, welkom bij een nieuwe blog van Sportstuif Son en Breugel. Hierbij een verslag met leuke foto’s en filmpjes van wat we afgelopen week allemaal gedaan hebben!

Sinterklaasavond staat alweer bijna voor de deur en de kinderen mochten ook schoenen zetten bij Sportstuif Son en Breugel. Zijn de kinderen braaf geweest en zou er wat in zitten dit jaar? Lees snel mee in onze nieuwe blog!

Maandag 29 november

Het is de week voor 5 december en Sinterklaas is druk bezig met alle adressen af te gaan waaronder Sportstuif Son en Breugel! Vandaag zijn de pieten zeker langs geweest want in de schoenen van alle kinderen zaten vol met pepernoten en chocolade munten!

 

Nadat we ons stukje fruit hadden gegeten vond een van de kinderen een brief die Sinterklaas had achter gelaten. In deze brief stond dat ze een speurtocht moesten afleggen met onderweg allerlei sportopdrachtjes. Wanneer deze afgerond zou worden zouden ze uitkomen bij de pakjes.

   

 

Deze middag hebben we gedanst, gehockeyd, gevoetbald en zelfs een stukje acrogym toegepast om bij de pakjes uit te komen. Uiteindelijk zijn de cadeautjes terug gevonden bij HTC Son en heeft iedereen in de middag nog lekker pepernoten gegeten.

 

Dinsdag 30 november

Het was vandaag guur weer bij Sportstuif Son en Breugel en Sinterklaas wist dat natuurlijk al lang van te voren! Hij heeft met zijn pietermannen alle pakjes verstopt door het clubhuis van HTC Son. Alle kinderen moesten gaan zoeken naar de pakjes, dit kostte zeker toch heel wat tijd! De pakjes waren gelukkig allemaal gevonden en hebben toen een klein doelspelletje gespeeld. De winnaars van dit doelspelletje mochten de pakjes openen.’

 

Woensdag 1 december

Vandaag was er bezoek bij Sportstuif Son en Breugel door Sportstuif Best! We hebben vandaag op het veld een leuk voetbal spel gespeeld en binnen nog verschillende spelletjes gespeeld. Deze spellen waren Twister, Ra Ra wie ben ik, 4 op een rij en Uno. Deze spelletjes had Sinterklaas tot nu al als cadeau gegeven!

 

Toen was er nog een verrassing! Er was een brief verstopt door Sinterklaas en zijn pietermannen. Hierin stond dat er naast al die pepernoten nog een cadeau was verstopt binnen Sportstuif Son en Breugel. Heel de groep ging dus ijverig op zoek naar het cadeau en uiteindelijk was deze gevonden! Weer een nieuw cadeau die bij Sportstuif door alle kinderen gebruikt kunnen worden.

 

Donderdag 2 december

Sinterklaas en zijn pietermannen hadden weer pepernoten achter gelaten voor alle kinderen die naar Sportstuif kwamen. Ook had de piet een speurtocht achter gelaten die naar de cadeautjes zouden leiden!

Opnieuw hadden we nieuwe sportieve uitdagingen om erachter te komen waar die cadeautjes zouden liggen! Deze sportieve uitdagingen waren onder andere obstakels voorbij komen met een hockeystick en bal, schieten op doel, pittenzakjes gooien en vangen, etc.

Het leidde gelukkig weer naar nieuwe cadeautjes die snel uitgepakt werden door de kinderen!

 

Vrijdag 3 december

Afgelopen week heeft Sportstuif Son en Breugel echt geluk gehad dat alle kinderen braaf zijn geweest dit jaar. Door deze reden heeft Sinterklaas en zijn pieten de schoenen elke dag gevuld met pepernoten. Hiernaast heeft hij ook veel cadeautjes achter gelaten wat alle kinderen van Sportstuif kunnen gebruiken!

 

 

Zo zijn er elke dag nieuwe en uitdagende sportactiviteiten die we spelen bij Sportstuif. Ben jij een beetje nieuwsgierig geworden? Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@sportstuif.nl

 

Tot snel bij Sportstuif!

 



Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop

Pedagogisch coaches