Hele fijne buitenschoolse opvang
Mijn zoon gaat er heel graag heen
Veel activiteiten
Doen egt heel veel met de kinderen
En super communicatie
Personeel ook allemaal heel leuk en betrokken met de kinderen
Zeker een aanrader

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Op eigen locatie in Son en Breugel Week 41 -2021

Maandag zijn we de week weer sportief begonnen bij  Sportstuif Best waar Hoepel-pong op het programma stond. De bedoeling bij dit spel is dat er 2 teams zijn die tegen over elkaar staan. Elk team heeft 2 hoepels naast elkaar vlak voor hun voeten liggen. Het ene team begint met de bal waarmee ze proberen die in een keer in de hoepel van de tegenstander te gooien. Wanneer dit lukt mogen ze die hoepel pakken van de tegenstander. Zo gooien de teams telkens om de beurt totdat een team alle hoepels heeft van de tegenstander, zij winnen dan dit potje! We maken het dan ook steeds uitdagender door steeds verder van elkaar af te staan.

 

Op dinsdag hadden we ook weer een stralende dag en daarom gingen we met heel de groep Acro-gymmen. Hierbij is geen winnaar of verliezer maar bepaal jij je eigen uitdaging met de groep waarmee je samenwerkt. Op papier stonden bepaalde afbeeldingen die je moest nabootsen met de groep. Hierbij waren wat gemakkelijke maar ook moeilijke afbeeldingen. Hieronder een paar foto’s wat de resultaten waren!

 

       

Donderdag bleef Sportstuif Son en Breugel voor het eerst op eigen locatie! Hier speelde we heel wat verschillende spelletjes op het hoofdveld. Annemaria koek-koek, 10 tellen in de rimboe, Museumwachtertje en zelfs verstoppertje! Uiteindelijk heeft iedereen iets gedaan wat hij of zij leuk vindt!.

 

Zo zijn er elke dag nieuwe en uitdagende sportactiviteiten die we spelen bij Sportstuif. Ben jij een beetje nieuwsgierig geworden? Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@sportstuif.nl

 

Tot snel bij Sportstuif!



Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop

Pedagogisch coaches