Naschoolse opvang met zeer betrokken medewerkers die ook nog eens een leuk en gevarieerd sportaanbod verzorgen!

Roos Roos
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Meivakantie! – week 17 en 18

Hoi, welkom bij een nieuwe blog van Sportstuif Son en Breugel. Hierbij een verslag met leuke foto’s en filmpjes van wat we afgelopen week allemaal gedaan hebben!

Maandag 24 april

De eerste dag van de meivakantie begonnen we met een film omdat het buiten regenachtig was. We keken de film Encanto, dit vond iedereen echt een leuke film waardoor de aandacht er heel erg goed bij bleef.

Na de lunch hebben we heel de middag lekker buiten gespeeld. We begonnen met een spelenkermis, dit zijn allemaal kleine spelletjes die we konden spelen. bij deze spelletjes konden ze elkaar uitdagen en daardoor fiches verdienen.

Later in de middag speelde we nog als afsluiter een koningsdag bingo. Hier verstopte we verschillende kaartjes over heel de accommodatie van Sportstuif. Als ze een kaartje hebben gevonden mocht het groepje dit komen vertellen met het bijbehorende cijfer erbij.

   

Dinsdag 25 april

Omdat we vandaag met een grotere groep hadden gingen we in de ochtend te voet naar speeltuin de Brink. Toen we daarvan terug kwamen aten we samen wat boterhammen.

Na de lunch kwam Handmates langs om hele leuke kunstwerken met ons te maken. Deze kunstwerken waren schilderijtjes die we mochten versieren met verf, knopen, diamanten en crêpepapier. Wat een prachtige kunstwerken waren dit geworden!

   

Woensdag 26 april

Wat was de woensdag een super leuke dag! Vandaag gingen we allemaal samen naar de Hooiberg in Bladel. Een heel leuk uitje waar we de hele dag heerlijke hebben gespeeld.

   

Donderdag 27 april

Donderdag 27 april was het Koningsdag. Deze dag waren wij dus gesloten!

 

Vrijdag 28 april

Omdat het weer nog mee zat in de ochtend waren we gezellig samen naar speeltuin de Molenwiek geweest. Heel de ochtend konden alle kinderen super leuk spelen samen. Met de lunch aten we allemaal samen tosti’s.

Na het eten mocht iedereen het veld op, hier hadden we een tijdje vrij mogen spelen. Als afsluiter van de drukke en vermoeiende week sloten we nog af met een leuk filmpje.

   

Maandag 1 mei

Deze ochtend konden we weer heerlijk naar de speeltuin samen met Sportstuif Schijndel. Hier konden alle kinderen gezellig heel de ochtend spelen. Na de middag scheen het zonnetje echt super lekker waardoor we het springkussen op zetten en daar heel de middag over heen rennen.

    

Dinsdag 2 mei

De dinsdag hebben we allemaal verschillende dingen op locatie gedaan. We hadden heel deze week veel verschillende materialen geleend van het kantoor. Zoals het springkussen wat we gister ook al hadden gebruikt. Maar ook hadden we bokshandschoenen en stootkussens. Hierdoor konden we dus ook tegen elkaar boksen op een leuke en veilige manier. Met al deze leuke spullen hebben we heel de dag gespeeld.

   

Woensdag 3 mei

Vandaag was een hele speciale dag. Dit is de eerste keer dat we bij Sportstuif Son en Breugel een COLOR RUN organiseren. Dit was een hele geslaagde middag. Deze middag kwamen er bijna 100 kinderen rondjes rennen om het htc-terrein heen. Op verschillende punten werden er kleuren poeder over iedereen heen gegooid. Aan het einde sloten we ook nog af met allerlei verschillende kleuren poeder. Dit leverde geweldig leuke beelden op!

   

Donderdag 4 mei

Vandaag is tot nu toe de warmste dag van het jaar! Hier hebben we dan ook volop van genoten. In de ochtend speelde we weer een van de vele verschillende bingo’s  die we bij Sportstuif hebben. Hierna was het alweer tijd voor de lunch. Na de lunch hebben we natuurlijk het springkussen weer op gezet. Hier hebben we in de middag heerlijk op gespeeld.

   

Vrijdag 5 mei

De aller laatste dag van de vakantie! Deze ochtend gingen we met alle kinderen samen met Sportstuif Schijndel naar speeltuin de Splinter. Hier hebben we allemaal samen gespeeld tot het ging regenen. In de middag gingen we door de regen weer terug naar Sportstuif. Hier sloten we nog af met een heerlijk filmpje.

   

Zo zijn er elke dag nieuwe en uitdagende sportactiviteiten die we spelen bij Sportstuif. Ben jij een beetje nieuwsgierig geworden? Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@sportstuif.nl

 

Tot snel bij Sportstuif!



Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop

Pedagogisch coaches