De kinderen hebben het super naar hun zin bij Sportstuif. Hele fijne bso

Jochem-Sep-Tigo Kuijpers Jochem-Sep-Tigo Kuijpers
/5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kerstvakantie – week 52 en 1

Hoi, welkom bij een nieuwe blog van Sportstuif Son en Breugel. Hierbij een verslag met leuke foto’s en filmpjes van wat we afgelopen week allemaal gedaan hebben!

Twee weken kerstvakantie gevuld met verschillende gave en leuke activiteiten.

 

Dinsdag 27 december

Deze week startte op dinsdag omdat maandag nog tweede kerstdag was en Sportstuif is dan ook gesloten. Op de dinsdagochtend gingen we naar het Joe Mann, dit is een bos waar wij met z’n alle de Winterbingo gingen spelen! Dit hield in dat iedereen een bingokaart kreeg met dingen die je ook in het bos zou kunnen vinden. Dit kan zijn een pootafdruk van een dier, dennenboom, rode besjes, etc. degene die als eerst deze bingokaart vol had won!

In de middag hadden we bij Sportstuif zelf de workshop zeepjes maken! Iedereen kon kiezen wat voor kleur, geur en vorm de zeepjes kregen. Deze mocht je later ook mee naar huis nemen om ze te gebruiken.

   

Woensdag 28 december

Woensdag was het heel slecht weer en hadden we bij Sportstuif een kleine groep kinderen. Dit was een ideaal moment om naar een binnen speeltuin te gaan en dat hebben we dan ook zeker gedaan! We zijn naar Monkeytown Veghel geweest waar alle kinderen zich goed vermaakt hebben. We zijn wel 50 keer van de glijbaan geweest, hebben door alle speeltoestellen heen geklommen en geklauterd dus een groot succes!

Bij Sportstuif willen we in de vakantie altijd leuke uitjes en activiteiten plannen met de kinderen. In Son en Breugel worden we zo groot dat uitjes niet altijd mogelijk is. Wat we dan doen is de activiteiten op eigen locatie zo leuk en gaaf mogelijk maken!

Donderdag 29 december

Donderdag gingen we met heel de groep naar speeltuin de Molenwiek in Breugel. We hadden af en toe een klein buitje maar dat mocht de pret zeker niet drukken! Bij de speeltuin ligt ook een voetbalveldje waarbij veel kinderen ook gebruik van maakte.

In de middag hadden we gymzaal de Landing gehuurd waarbij de kinderen van Best, Oirschot en Son en Breugel bij elkaar kwamen! Hier hebben we een grote Apenkooi opgebouwd, voetbal en verschillende tikspelletjes hebben gespeeld.

   

Vrijdag 30 december

De laatste dag van de eerste week is alweer aangebroken. Vandaag hebben we in de ochtend lekkere koekjes gebakken. De kinderen hebben zelf het deeg gemaakt, uitgerold en de vormpjes uitgestoken. Terwijl de koekjes in de oven zaten hebben we buiten nog wat verschillende tikspelletjes gespeeld. Aan het einde van de dag heeft iedereen een zakje koekjes mee naar huis genomen om te proeven.

   

Maandag 2 januari

Vandaag begonnen we met vrij spelen om weer even in te komen na de lange avonden van oud- en nieuwjaar. Na de lunch zijn we begonnen met een hele leuke Sportstuif quiz die we hebben gespeeld in verschillende groepjes. Hier hadden we vier verschillende rondes zoals sport, muziek, algemeen en film vragen. Na deze quiz speelde we buiten nog een materialen bingo.

   

Dinsdag 3 januari

De dinsdag zijn we in de ochtend naar Best geweest om in de sporthal daar met alle kinderen van allebei de locaties daar te spelen. Ook hadden we daar in een zaal apart een nerf battle spel met verschillende obstakels. In de middag hebben we eerst met alle 60 kinderen geluncht in Best waarna we daarna weer naar onze eigen locatie. Hier hebben na alle drukte van deze dag nog afgesloten met een leuke film.

Woensdag 4 januari

Deze dag hadden we een super leuk uitje naar de Hooiberg in Bladel. Hier waren allemaal verschillende speeltoestellen, glijbanen en zelfs een knutselhoek. In de middag mochten we allemaal heerlijk genieten van een frietje en een ijsje. Wat waren we verwend vandaag!

   

Donderdag 5 januari

Donderdag was een hele leuke drukke dag met maar liefst 31 kinderen. Omdat we met zo veel kinderen waren konden we geen uitje doen maar hebben we een aantal super leuke activiteiten bedacht op locatie. Een aantal voorbeelden hiervan waren buiten spelen, bonte middag en een workshop kettingen, armbanden en sleutelhangers maken.

   

Vrijdag 6 januari

In de ochtend begonnen we vandaag met een uitje naar JumpXL. Hier hebben alle kinderen heel de ochtend lekker mogen springen en duiken. Na de lunch zijn we naar speeltuin de Molenwiek geweest. Toen we terug kwamen hebben we nog lekker vrij mogen spelen.

   

Zo zijn er elke dag nieuwe en uitdagende sportactiviteiten die we spelen bij Sportstuif. Ben jij een beetje nieuwsgierig geworden? Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@sportstuif.nl

 

Tot snel bij Sportstuif!



Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop

Pedagogisch coaches