Een BSO met veel aandacht voor sport, spel en het plezier van ieder kind! De medewerkers zijn zeer betrokken en bedenken elke dag weer een leuke activiteit!

Anouk Anouk
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kerstvakantie 2021/2022!

Hoi, welkom bij een nieuwe blog van Sportstuif Son en Breugel. Hierbij een verslag met leuke foto’s en filmpjes van wat we afgelopen week allemaal gedaan hebben!

De kerstvakantie is weer voorbij gevlogen! Lees mee in de nieuwe blog welke leuke activiteiten we allemaal gedaan hebben.

 

Maandag 27 december

Vandaag is de kerstvakantie van start en we zijn gezellig op bezoek geweest bij Sportstuif Meerhoven ! Daar waren nog veel meer kinderen waar we lekker een ochtend hebben geknutseld en gekleurd. Later zijn we lekker buiten gaan spelen met alle kinderen in de speeltuin.

 

Dinsdag 28 december

Deze dag was het lekker weer dus tijd voor een uitje! Met de blauwe Sportstuif bus zijn we naar het Joe Mann gereden waar een sportparcours ligt. Deze hebben we helemaal afgelegd waarbij sommige oefeningen echt heel uitdagend waren! Toen we klaar waren met het sport parcours hebben we nog een mooie ronde gelopen in de bossen. Na deze intensieve uren zijn we geëindigd met een lekkere beker warme chocomel.

   

 

Woensdag 29 december

Vandaag een nieuwe dag dus ook een nieuw uitje staat voor de boeg! Eerst gingen we naar Sportstuif Veldhoven waar we leuke gezelschapspelletjes hebben gespeeld. Later gingen we samen naar kinderboerderij de Hazewinkel. Hier hebben we allemaal verschillende dieren gezien en nog de vogeltjes gevoerd die kunnen praten! Later liepen we door naar de grote speeltuin langs de Hazewinkel. Door het lekkere weer die dag hebben we nog heel lang kunnen spelen in deze speeltuin! 

   

 

 

Maandag 3 januari:

In de ochtend zijn we naar Joe Mann in Best geweest waar we tussen alle obstakels door een natuurbingo hebben gespeeld. Hierbij gingen we wandelend op zoek naar de plaatjes op de bingokaart. Na de lunch zijn we naar de supermarkt gewandeld. Toen we hiervan terug waren hebben we wafels versierd met slagroom en regenboog-versiering. Aan het einde van de middag zijn we nog lekker naar speeltuin de Molenwiek geweest.

 

 

Woensdag 5 januari:

Vandaag zijn we naar Sportstuif Veldhoven gegaan om samen met andere kinderen te spelen. Hier hebben we in de ochtend vooral binnen spelletjes gespeeld. Na de lunch hebben we buiten een trefbal-spel gespeeld. Op de terugweg naar Son zijn we nog langs de kinderboerderij geweest. Bij terugkomst hebben we nog heerlijk wat fruit gegeten en een filmpje gekeken.

 

Donderdag 6 januari:

Vandaag hebben we de hele dag samen met Sportstuif Best doorgebracht. In de ochtend hebben we in Son spelletjes gedaan, met Lego mooie dingen gebouwd en buiten gespeeld. Na de lunch zijn we naar de Kienehoeve in Sint-Oedenrode geweest. Hier hebben we een kijkje genomen bij de kinderboerderij en hierna hebben we nog lekker in het zonnetje in de speeltuin gespeeld. Toen we terug kwamen in Son hebben we heerlijke wafels met slagroom gegeten en nog leuke  gezelschapspelletjes gespeeld.

   

 

 

Vrijdag 7 januari:

In de ochtend zijn de kinderen van Sportstuif Best bij ons komen spelen. Samen hebben we spelletjes gedaan en buiten gespeeld. Er werden veel vliegtuigjes gevouwen om vervolgens te kijken welke het meest ver kon vliegen. Iedereen werd om 12:30 uur opgehaald en hierdoor is de laatste dag van de kerstvakantie vroeg afgesloten.

 

Zo zijn er elke dag nieuwe en uitdagende sportactiviteiten die we spelen bij Sportstuif. Ben jij een beetje nieuwsgierig geworden? Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@sportstuif.nl

 

Tot snel bij Sportstuif!

 

 

 



Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop

Pedagogisch coaches