Joep Joep
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Herfstvakantie 2021! Week 43 -2021

Deze week was  herfstvakantie voor alle kinderen en daarom hadden we bij Sportstuif een extra leuk programma! Op de maandag scheen de zon en was het erg lekker weer. We hebben in de ochtend een leuk uitje gehad naar de Splinter in Eindhoven samen met Sportstuif Best!

In de middag kwamen we terug op de locatie van Sportstuif waar we nog leuke en actieve tikspellen op het veld speelden. Na deze actieve spelletjes was een lekkere wafel met slagroom en sprinkles wel verdiend, het is ook eenmaal vakantie!!

           

 

Op dinsdag hadden we een nieuwe vakantie planning voor de boeg. We namen de kinderen van Sportstuif Son en Breugel en Best mee naar het trampolinepark! Hier hebben we ons heel de ochtend kunnen uitleven door te springen en te bouncen.

Check het filmpje hieronder!

 

In de middag zijn de kinderen van sportstuif flink bezig geweest met knutselen, tekenen, spelletjes en lego te spelen. Natuurlijk zijn we ook nog even flink buiten actief bezig geweest in de vorm van verstoppertje, omgekeerd verstoppertje en Annemaria koekkoek.

Donderdag was er slecht weer voorspeld en door deze reden stond oorspronkelijk Monkeytown op het programma. Toen de dag uiteindelijk aanbrak merkte we bij Sportstuif dat het een stralende dag ging worden waardoor het programma werd aangepast om naar buiten te gaan. We gingen door deze reden met alle kinderen opnieuw naar de Splinter! Hier hebben we ons toen heel de dag vermaakt met het bouwen van hutten tot het klimmen en klouteren door de bomen en bossen.

 

Zo zijn er elke dag nieuwe en uitdagende sportactiviteiten die we spelen bij Sportstuif. Ben jij een beetje nieuwsgierig geworden? Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@sportstuif.nl

 

Tot snel bij Sportstuif!



Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop

Pedagogisch coaches