Een hele fijne buitenschoolse opvang met enthousiaste begeleiders. Onze dochter kijkt altijd uit naar haar Sportstuif dagen! Erg praktisch dat ze er tijdens de school vakanties ook terecht kan 😄.

Inge Heuvelmans Inge Heuvelmans
/5
bij Google reviews

Laat een review achter

Herfstvakantie! - week 42

Hoi, welkom bij een nieuwe blog van Sportstuif Son en Breugel. Hierbij een verslag met leuke foto’s en filmpjes van wat we afgelopen week allemaal gedaan hebben!

Maandag 16 oktober

Op de eerste dag van de herfstvakantie starten we met een boswandeling. In het bos starten we met een herfstbingo. Bij deze bingo moeten de kinderen op zoek naar dennenappels, kastanjes, slakken, paddenstoelen en nog veel meer. Wanneer de kinderen al deze spullen gevonden hebben zij de bingokaart vol.

In het bos mogen de kinderen daarna herfst spulletjes verzamelen om in de middag iets mee te knutselen. Deze herfst knutsel mogen ze zelf helemaal verzinnen. We hebben wel een aantal voorbeeldjes laten zien zodat de kinderen ook deze kunnen kiezen om te maken. Hier kwamen ontzettend mooie en creatieve werkjes uit.

   

Dinsdag 17 oktober

Vandaag begonnen we de dag met een voetbalclinic gegeven door een voetballer. Hier begonnen we met warming-up spelletjes zonder bal. Daarna speelde we wat dribbel oefeningen om voor het eindspel te oefenen. Want als afsluiting speelde we het spel de dribbelkoning. Bij de dribbelkoning moet je zo snel mogelijk naar het aangegeven vak dribbelen. Daarna moet je zo snel mogelijk in dit vak op je bal gaan zitten. De laatste twee die in het vak aankomen vallen af. Aan het einde van dit spel blijft de beste dribbelkoning over!

Na de lunch zijn we met iedereen samen naar speeltuin de Brink gewandeld. Hier hebben de kinderen vrij mogen spelen. Toen we terug waren was het alweer bijna het einde van de dag.

   

Woensdag 18 oktober

De woensdag mochten we met onze hele club naar speeltuin de Splinter. Hier kunnen we lekker heel de dag vrij spelen.

Aan het einde van de dag namen we gezamenlijk afscheid van Ferd, onze zeer gewaardeerde collega die na deze week begint aan zijn nieuwe uitdaging, een locatie in Cuijk.

   

Donderdag 19 oktober

Alle kinderen die op donderdag komen mogen vandaag hun eigen vervoersmiddel mee nemen. Iedereen heeft dus skeelers, een step, fiets of waveboard mee genomen. Hiervoor hebben we een baan uitgezet die de kinderen kunnen volgen. Hier hebben we de hele ochtend gebruik van gemaakt.

In de middag konden we omdat we vandaag een kleine groep hebben met z’n alle samen naar speeltuin de Molenwiek. Hier hebben de kinderen heel de middag vrij mogen spelen. Toen we na het spelen terug kwamen op locatie werden de eerste kinderen alweer opgehaald om naar huis te gaan.

   

Vrijdag 20 oktober

De laatste dag van de vakantie regende het helaas heel de dag. Hierdoor moesten we wat schakelen in ons programma.

In de ochtend konden we gelukkig nog gymzaal de landing in om hier lekker heel de ochtend te kunnen klimmen en klauteren zodat we toch onze energie kwijt kunnen.

Na de lunch hadden we besloten om allemaal voor ons zelf een eigen schilderij te maken. Hier hebben we allemaal geheel vrije keuze in hoe we dit invullen.

En om de dag af te sluiten konden we allemaal samen nog heerlijk genieten van een film, hier was het dus ook echt weer voor!

   

Zo zijn er elke dag nieuwe en uitdagende sportactiviteiten die we spelen bij Sportstuif. Ben jij een beetje nieuwsgierig geworden? Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@sportstuif.nl

 

Tot snel bij Sportstuif!



Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop

Pedagogisch coaches