Onze dochter vindt het heerlijk bij Sportstuif, een actieve kinderopvang met veel spel en beweging!

Mark Koudstaal Mark Koudstaal
/5
bij Google reviews

Laat een review achter

Eerste week bij Sportstuif! Week 36- 2021

Sportstuif Son en Breugel is nu de eerste week open en dit was een superweek! We hebben met Sportstuif Son en Breugel leuke uitjes gehad naar Sportstuif Best. Zo hebben we daar op locatie nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gemaakt en natuurlijk Sportieve activiteiten gedaan!  

 

Wat voor activiteiten hebben we allemaal gedaan?

 

Om te beginnen aan een sportactiviteit moeten we natuurlijk wel goed warm zijn. Een goede manier om warm te worden is een leuk tikspel! Op dinsdag werd het iedereen is hem tikspel gespeeld. Dit spel houdt in dat iedereen de tikker is binnen een groot vak. Wanneer je getikt bent door iemand moet je op de grond in de kleermakerszit gaan zitten. Wanneer de persoon getikt is die jou getikt heeft mag je weer meedoen! Wanneer je elkaar tegelijkertijd tikt doe je het spelletje steen, papier, schaar. De persoon die daar verliest moet gaan zitten.

 

Na het tikspel ben je goed warm en beginnen we aan de sportactiviteit. Donderdag gingen we sportactiviteit de Leeuwenkooi spelen. Er zijn allemaal dieren verzorgers aan het begin van de streep. Deze verzorgers hebben allemaal wat eten bij voor alle dieren in de dierentuin. Alleen om bij alle andere dieren te komen moeten zij door de leeuwenkooi heen waar 2 leeuwen staan te wachten. De bedoeling is om door de leeuwenkooi te komen zonder getikt te worden door de leeuwen die in de kooi staan. Wanneer ze getikt worden moeten ze het eten geven aan de leeuw.

 

Zo zijn er elke dag nieuwe en uitdagende sportactiviteiten die we spelen bij Sportstuif. Ben jij een beetje nieuwsgierig geworden? Kom dan zeker een kijkje nemen bij ons op locatie. Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@sportstuif.nl

 

Tot snel bij Sportstuif!



Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop

Pedagogisch coaches