Hele fijne buitenschoolse opvang
Mijn zoon gaat er heel graag heen
Veel activiteiten
Doen egt heel veel met de kinderen
En super communicatie
Personeel ook allemaal heel leuk en betrokken met de kinderen
Zeker een aanrader

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een diverse week van activiteiten en acties bij Sportstuif Son en Breugel! Week 51 - 2021

Hoi, welkom bij een nieuwe blog van Sportstuif Son en Breugel. Hierbij een verslag met leuke foto’s en filmpjes van wat we afgelopen week allemaal gedaan hebben!

De kerstvakantie is een week eerder gestart dit jaar! Lees mee in de nieuwe blog welke leuke activiteiten en acties we deze week hebben opgezet.

 

Maandag 20 december

Doordat de Kerstvakantie een week naar voren is verplaatst en vandaag de laatste BSO dag was hield Sportstuif een studiedag!

 

Vandaag scheen buiten lekker de zon en gingen we snel naar buiten. Op het veld speelde we het leuke spel Levend Memory. Bij dit spel zijn er twee teams die tegen elkaar moeten strijden. Het doel is bij het spel dat elke speler twee kaartjes mag omdraaien die hetzelfde eruit moeten zien. Als dit lukt mag hij of zij deze twee kaartjes mee terug nemen naar het team. Als dit niet lukt leg je de kaartjes weer om de kop en probeert de volgende speler het in je team. Het team dat als eerste alle kaartjes heeft weten om te draaien door setjes te leggen wint!

 

   

 

Na dit spelletje speelde we nog het leuke dierentuin tikspelletje. Er zijn 2 leeuwen die alle andere dieren moet weten proberen te tikken. Ook lopen er 2 muisjes rond tijdens dit spelletje. Deze muisjes hebben dan ook een kaartje waar een muis op staat. Wanneer er een dier afgetikt wordt moet hij of zij stil staan met de handen op de rug. De muis glipt overal doorheen en mag het kaartje bij de getikte achter zijn of haar rug in de handen leggen. De getikte is nu vrij en speelt nu het muisje. Zo zijn er ook elke keer nieuwe muisjes door het spel heen.

 

 

Dinsdag 21 december

 

Gouden kerstmannen actie!

 

Vandaag heeft Sportstuif maar liefst 5 speciale gouden kerstmannen verstopt binnen de gemeente. Ga opzoek naar deze kerstmannen en maak kans op leuke prijzen!

 

Wat moet je doen?

Heb jij één speciale Sportstuif gouden kerstman gevonden, deel de locatie + selfie met de gouden kerstman via een bericht op deze Facebook pagina. Neem de gouden kerstman mee naar huis en wij zullen via een privé bericht contact met je opnemen!

Houd er wel rekening mee dat de veilige afstand regel en verbod op groepsvorming (boven 4) ook tijdens de kerstmannenjacht buiten geldt.

 

Wanneer:

22 december 2021 t/m 7 januari 2022

 

 

Woensdag 22 december

 

Ook in deze uitdagende tijd proberen we bij Sportstuif het altijd gezellig te maken voor alle kinderen. Deze middag stond een leuk filmpje op het programma. Hiernaast hebben we  natuurlijk ook getekend, geknutseld en andere gezelschapspelletjes gespeeld.

 

 

Donderdag 23 december

 

Het kan zijn dat er vandaag een kerstkaart bij jou op de deurmat lag. Met Sportstuif Son en Breugel hebben we allemaal kerstkaarten geschreven voor de ouders en kinderen die elke week bij ons langskomen. Wij hebben deze door heel de gemeente bezorgd. Heb jij ook een van deze mooie kerstkaarten gekregen?

 

 

Vrijdag 24 december

 

De eerste gouden kerstman is al gevonden tijdens de gouden kerstmannen actie! Dit betekent dat er nog maar 4 ergens in de gemeente Son en Breugel ronddwalen. Ga zelf ook snel opzoek naar deze gouden kerstmannen!

 

Zo zijn er elke dag nieuwe en uitdagende sportactiviteiten die we spelen bij Sportstuif. Ben jij een beetje nieuwsgierig geworden? Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@sportstuif.nl

 

Tot snel bij Sportstuif!

 

 

 



Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop

Pedagogisch coaches