Fijn bedrijf met behulpzame medewerkers!

Roy Roy
/5
bij Google reviews

Laat een review achter

De eerste week van de kerstvakantie vol met feestdagen! - week 52

Hoi, welkom bij een nieuwe blog van Sportstuif Son en Breugel. Hierbij een verslag met leuke foto’s en filmpjes van wat we afgelopen week allemaal gedaan hebben!

Maandag 25 december

1e kerstdag

 

Dinsdag 26 december

2e kerstdag

 

Woensdag 27 december

Vandaag is de eerste vakantiedag sinds dat de kerstvakantie is begonnen. Deze begon met erg slecht weer waardoor we de ochtend binnen begonnen. We hadden en super leuke Sportstuif winterquiz voorbereid en gespeeld.

In de middag werd het gelukkig droog en konden we naar buiten. We hadden een kleine groep dus konden we met de auto’s weg naar speeltuin de Molenwiek. Hier hebben we heerlijk vrij kunnen spelen. Ook hebben we nog kort een verstop spel gespeeld waarbij we verschillende lintjes hadden verstopt en de kinderen deze moesten zoeken.

   

Donderdag 28 december

Sportstuif Son en Breugel heeft deze ochtend een super gave activiteit op de planning staan. We zijn namelijk met alle kinderen wezen schaatsen op de schaatsbaan in Son! Het was zo ontzettend gaaf om te zien hoe goed alle kinderen hier al in waren.

Toen we terug kwamen op locatie mochten we in de middag onze eigen vuurpijl knutselen voor oud en nieuw. Het was even een werkje maar op het eind hadden we allemaal ontzettend leuke resultaten.

   

Vrijdag 29 december

De laatste dag van de week alweer, het was zo een gekke en korte week op de BSO. Na vandaag mag iedereen alweer oud en nieuw gaan vieren.

Het was gelukkig droog dus konden we eerst te voet met iedereen naar het bos. In het bos hebben we hutten gebouwd, gerent en geklommen. Ook moesten we natuurlijk nog terug lopen. De ochtend was dus een hele tocht.

Na de lunch hadden we nog een leuke tekenopdracht bedacht. Bij deze activiteit hadden we voor iedereen één blaadje in vier delen gevouwen. Op het eerste deel mocht iedereen een eigen hoofd tekenen. Daarna mocht je het blaadje omvouwen en aan de volgende geven. De volgende tekende dan een bovenlijf, degene daarna een onderlijf en de persoon daarna de voeten. Op het einde kreeg iedereen dus een heel grappig dier/monster op hun tekenblad.

Na deze activiteit mocht iedereen nog vrij spelen tot dat het alweer tijd was voor weekend!

   

Zo zijn er elke dag nieuwe en uitdagende sportactiviteiten die we spelen bij Sportstuif. Ben jij een beetje nieuwsgierig geworden? Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@sportstuif.nl

 

Tot snel bij Sportstuif!



Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop

Pedagogisch coaches