Hele fijne buitenschoolse opvang
Mijn zoon gaat er heel graag heen
Veel activiteiten
Doen egt heel veel met de kinderen
En super communicatie
Personeel ook allemaal heel leuk en betrokken met de kinderen
Zeker een aanrader

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Carnavalsvakantie! – week 8

Hoi, welkom bij een nieuwe blog van Sportstuif Son en Breugel. Hierbij een verslag met leuke foto’s en filmpjes van wat we afgelopen week allemaal gedaan hebben!

Maandag 20 februari

De maandag kwamen alle kinderen verkleed naar Sportstuif omdat het natuurlijk carnaval was. Deze dag begonnen we met een uitje naar de Brink. Hier hebben de kinderen heerlijk vrij kunnen spelen in de speeltuin. Ook hebben we hier gevoetbald en wat met water gespeeld.

Toen we terug kwamen hebben we gezellig allemaal samen geluncht. Na de lunch hebben we even met alle kinderen gedanst en gehost zodat we ook bij Sportstuif nog een beetje carnaval hadden gevierd. De kinderen vonden het daarna wel even lekker om naar buiten te gaan. Hier hebben de kinderen zelf wat spelletjes uit gezet en deze gespeeld. Doordat zij buiten waren konden wij binnen even goed opruimen met al die serpentines die we hadden gegooid.

Na al deze drukte van de hele dag was iedereen best wel moe en besloten we om nog met een filmpje te kijken tot iedereen opgehaald werd.

   

Dinsdag 21 februari

Ook vandaag zijn alle kinderen weer mooi verkleed naar Sportstuif gekomen. Het is tenslotte nog steeds carnaval. In de ochtend kwamen ‘the handmades´ langs om samen met de kinderen tassen te versieren. Met textielstiften en sjablonen konden ze allerlei mooie creaties op de tassen maken. Na twee uurtjes hebben we hele mooi eindresultaten gezien. Na het versieren van de tassen was het alweer tijd om te lunchen. In de schoolvakanties verzorgen wij de lunch voor alle kinderen. Na de lunch was het tijd om even een frisse neus te halen en om buiten op het veld wat tikspelletjes te spelen. De rest van de middag heeft iedereen nog lekker vrij kunnen spelen tot het tijd was om weer naar huis te gaan.

   

Woensdag 22 februari

Deze ochtend bij Sportstuif hebben de kinderen lekker vrij mogen spelen. Ondertussen hebben we de kinderen mooi geschminkt omdat we in de middag naar Veldhoven gingen om nog voor de laatste keer carnaval te vieren! Met de lunch hebben we lekker voor alle kinderen een tosti gemaakt. In de middag mochten we dus aansluiten bij de carnaval die Sportstuif Veldhoven had georganiseerd. Hier hebben de kinderen lekker gedanst en gespeeld. Hierna was het al weer het einde van deze dag!

   

Donderdag 23 februari

Wat een heerlijke drukke dag hadden we vandaag, maar liefst 30 kinderen. Toen de regen in de ochtend was gestopt konden we meteen lekker het veld op, hier speelde we spelenkermis. Hier krijgen alle kinderen vijf fiches die ze in kunnen zetten bij verschillende kleine spelletjes. Bij elk spelletje moet je één ander kindje uitdagen om een spelletje te spelen. wanneer je het spelletje wint van de ander kun je het fiche van de ander winnen. De spelletjes die we dan spelen zijn bijvoorbeeld kat en muis, sprinten, zo ver mogelijk schieten, zo ver mogelijk gooien en hoepelen. Aan het einde keken we wie de meeste fiches had gewonnen.

Na de lunch zijn we meteen naar speeltuin de Molenwiek in Breugel geweest. Hier hebben de kinderen lekker een tijdje vrij mogen spelen. Hierna gingen we weer terug naar Sportstuif om hier nog heerlijke wafels te versieren. Deze mochten de kinderen daarna lekker op smikkelen.

   

Vrijdag 24 februari

Op de laatste dag van de week hadden we een super leuk uitje gepland. Vandaag gaan we met alle kinderen naar Monkeytown. Hier hebben we heel de dag met alle kinderen heerlijk vrij mogen spelen.

   

Zo zijn er elke dag nieuwe en uitdagende sportactiviteiten die we spelen bij Sportstuif. Ben jij een beetje nieuwsgierig geworden? Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@sportstuif.nl

 

Tot snel bij Sportstuif!



Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop

Pedagogisch coaches