Mijn dochter heeft er een fijne leerzamen ervaring aan overgehouden.
Een sportieve kinderopvang was precies wat ik zocht voor haar,om haar energie kwijt te kunnen.
Ze is heel trots dat ze heeft leren skateboarden en andere sportspellen.
Bij iedere leiding kon daylee zichzelf zijn en was daarom erg op hen gesteld!
Jullie worden een groot gemis voor haar.

Whitney Whitney
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een vakantieweek bij Sportstuif Son en Breugel! - Week 23

Hoi, welkom bij een nieuwe blog van Sportstuif Son en Breugel. Hierbij een verslag met leuke foto’s en filmpjes van wat we afgelopen week allemaal gedaan hebben!

Deze week waren veel kinderen die een extra week vakantie hadden dus weer gave uitjes op de planning!


Maandag 6 juni

Vandaag was het tweede Pinksterdag en was Sportstuif gesloten, hopelijk heeft iedereen een lekker lang en sportief weekend gehad!


Dinsdag 7 juni

Basisschool de Ruimte heeft deze week extra vakantie en dat betekend dat de kinderen ook hele dagen bij ons op Sportstuif terecht kunnen! In de ochtend gingen we naar Ballorig in Veldhoven! Dit is een super grote binnen speeltuin waar je allemaal kan klimmen en klauteren!



In de middag waren we weer terug bij Sportstuif Son en Breugel omdat alle andere scholen wel les hadden. Op het veld speelde we in de middag in het begin een gaaf Dieren tikspel en later nog verschillende bal spelletjes zoals Pionnen voetbal en Poortbal

  


Woensdag 8 juni


Vandaag is het weer een volle dag en gingen we in de ochtend naar Monkey Town Eindhoven! Iedereen vind dit altijd een gaaf speel paradijs dus zijn we daar ook de gehele ochtend geweest!

In de middag waren we weer bij Sportstuif Son en Breugel waar we nieuwe kinderen moesten ophalen bij andere basisscholen. Helaas regende het heel hard waardoor er geen mogelijkheid was om naar buiten te gaan. Om die reden hebben we Sportstuif omgetoverd tot een bioscoop waarbij alle kinderen een film konden kijken!

  


Donderdag 9 juni

Wist je dat bij Sportstuif je gemakkelijk ruiluren in kan zetten? Stel voor je zoon of dochter komt standaard op maandag bij Sportstuif. Het kan altijd voorkomen dat ze dan een keer niet kunnen. Deze uren registeren wij en houden deze goed bij. Later kunnen deze uren ook worden ingezet op een andere dag!


Vrijdag 10 juni

Vandaag is het alweer vrijdag en in de ochtend hadden we een uitje naar de Kienehoef gepland! Daar stond een gave speeltuin waar we flink gespeeld hadden en hierlangs stond ook een kinderboerderij. Daar zagen we nog verschillende dieren zoals geitjes, biggen en kippen!

In de middag was het nog goed weer en zijn we naar de speeltuin in Son geweest!

  


Zo zijn er elke dag nieuwe en uitdagende sportactiviteiten die we spelen bij Sportstuif. Ben jij een beetje nieuwsgierig geworden? Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@sportstuif.nl

 

Tot snel bij Sportstuif!

 

 

 



Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop

Pedagogisch coaches