Een Sportieve BSO waar veel bewegingsvrijheid is voor ieder kind. Veel aanbod van sport en spel.

Luc Luc
5 /5
bij Google reviews

Nieuws

Noodopvang Sportstuif Someren - Week 2 2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 2 .

Lees verder...

Wij blijven graag helpen en zetten ons beste beentje voor met onze super leuke activiteiten - Week 1

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 1 2021.

Lees verder...

Ho-Ho-Ho een actieve kerstvakantie met veel leuke activiteiten - Week 52 & 53

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van de kerstvakantie.

Lees verder...

Samen staan we sterk - Week 51 2020

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 51.

Lees verder...

Een week vol sportieve activiteiten- Week 50 2020

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 50.

Lees verder...

Pepernotensamba - Week 49 2020

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 49.

Lees verder...

Eerste officiële week Sportstuif Someren - Week 48 2020

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 48.

Lees verder...

Open dag Sportstuif Someren

Op woensdag 28 oktober vond de open dag plaats van Sportstuif Someren bij voetbalvereniging SV Someren. In Someren is dit de eerste buitenschoolse opvang op het gebied van sport en spel! Bij Sportstuif Someren vinden wij het belangrijk dat kinderen veel bewegen, samenwerken en leren omgaan met winst en verlies. Bij Sportstuif Someren kunnen de kinderen zich optimaal uitleven op Sportpark de Potacker waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn! Ben jij ook zo benieuwd hoe het was? Lees dan hieronder verder!

Lees verder...

Samen bij Sportstuif

Sportstuif vindt het belangrijk dat kinderen zich na school uit kunnen leven door middel van sport en spel, welk kind wilt dat nou niet? Sportieve Naschoolse Opvang Sportstuif wil bijdragen aan een gezonde en actieve basisschooljeugd in gemeente Someren!

Naast de buitenschoolse opvang kunnen kinderen ook regelmatig op andere manieren kennis komen maken met Sportstuif. Benieuwd naar de activiteiten? Neem eens een kijkje op: https://samenbijsportstuif.nl/.

Lees verder...
 

Ons team

Shauny Regli
Shauny Regli
Ruben Goossens
Ruben Goossens
Tiago da Silva
Tiago da Silva
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Someren
Potakkerweg 21
5710 AC Someren

T 06-16085767
E info@sportstuif.nl