Een super sportieve BSO waar elk kind zich thuis voelt.

Ted Ted
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Evelien Slaats

Kennis is macht, maar enthousiasme brengt iets op gang!’

Beste inwoners van gemeente Someren, leuk dat jullie een kijkje nemen op deze pagina. Ik ben Evelien Slaats en ik ben sinds augustus 2016 werkzaam als Buurtsportcoach in de gemeente Someren. Ik ben bezig met verschillende werkzaamheden binnen de gemeente zo geef ik gymlessen op scholen, organiseer projecten, werk samen met Onis welzijn en ben bezig met verenigingsondersteuning wat ik ontzettend leuk vind om te doen! Daarnaast werk ik ook bij BSO Sportstuif Someren. De opleiding die ik daarvoor heb gedaan is MBO sport en bewegen en ik ben daarna doorgestroomd naar HBO Sport- en Educatie.

Naast het werk bij de gemeente & Sportstuif ben ik zelf enthousiast bezig met het geven van turnlessen binnen de turnvereniging in Someren. Daarnaast ben ik zelf ook nog bezig met de turnsport.

Mijn doelen zijn om sport & beweging op een enthousiaste manier over te brengen zodat alle doelgroepen meer plezier krijgen in het bewegen. Als doelgroepen op een leuke manier gaan bewegen doen ze ook meteen leuke contacten op. Hopelijk zien we elkaar snel een keer!

Ons team

Shauny Regli
Shauny Regli
Kelly Martens
Kelly Martens
Evelien Slaats
Evelien Slaats
Tiago da Silva
Tiago da Silva
Judy Verbaarschot
Judy Verbaarschot
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Someren
Potakkerweg 21
5710 AC Someren

T 06-16085767
E info@sportstuif.nl