Veel buitenruimte, veel sport en vooral veel plezier gegarandeerd!

Gerrit Gerrit
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Waterspelletjes, omgekeerd verstoppertje & We-Jump in week 29-2022

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? 

In week 29 hebben we de volgende activiteiten gedaan:

- Waterspelletjes

- Omgekeerd verstoppertje

- We-Jump

Lezen jullie mee?

Maandag 18 juli

Vandaag was het heel warm buiten! We hebben eerst lekker wat gedronken en gegeten! Vervolgens hadden wij in de schaduw buiten wat waterspelletjes klaar gezet! Na wat verkoeling & een sponzenestafette barstte er een waterpistolengevecht los! Alle kinderen konden helemaal los gaan en het was een dolle boel!

Dinsdag 19 juli

Vandaag hebben wij eerst lekker binnen wat spelletjes gespeeld. Aan het einde van de middag én natuurlijk nadat iedereen was ingesmeerd gingen we in de schaduw met water spelen. De waterpistolen, tuinslang & de turtle werden uit de kast gehaald en iedereen kon heerlijk verkoelen!

Woensdag 20 juli

Vandaag stond de Games escaperoom op de planning! Toen de kinderen uit de gemeente Asten allemaal binnen waren heeft Jessica het spel helemaal uitgelegd. Er werden 2 groepen gemaakt en de strijd kon beginnen! De kinderen kregen verschillende enveloppen. Als er één opdracht voldoende was uitgevoerd, mochten ze pas naar de volgende oefening toe! In totaal waren er opdrachten zoals: Fall guys, minecraft, fifa, pacman & pokémon!

Aan het einde moest de kluis gekraakt worden & ieder groepje wist het antwoord op de rekensom! Tussendoor hebben we heerlijk genoten van een ijsje & van het lekkers wat in de kluis verstopt zat!

Donderdag 21 juli

Vandaag stonden er weer twee spellen op de planning! We speelden vandaag trefbal & omgekeerd verstoppertje! Bij omgekeerd verstoppertje telt iedereen behalve 1 persoon. Deze persoon mag zich gaan verstoppen! Als de zoekers klaar zijn met tellen moeten ze de verstopte persoon gaan zoeken. Als ze hem/haar hebben gevonden gaan ze heel stilletjes erbij zitten!

Bij trefbal speelde we bij de oudere kinderen het reguliere spel & bij de jongere kinderen speelde wij raak & haal! Hierbij moeten de kinderen proberen om de pionnen om te gooien. Lukt dit? Dan mag de pion gepakt worden & bij hun eigen pionnen geplaatst worden.

Vrijdag 22 juli

Vandaag had OBS de Ranonkel een studiedag. Dus wij besloten om samen met Sportstuif Asten naar We-Jump in helmond te gaan! Wij hebben hier 1,5 uur gesprongen, trucjes geprobeerd en trefbal gespeeld! Het was een super leuk begin van de zomervakantie!!



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches