Ontzettend fijne en natuurlijk sportieve BSO. Er worden veel leuke dingen gedaan, kinderen krijgen zelf ook de kans om leuke activiteiten en uitjes te verzinnen. Ze gaan er bij ons iedere week met heel veel goede zin naartoe!

Sandy Sandy
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Oud hollandse spellen, pietenpret & pionvoetbal in week 47-2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? 

In week 47 hebben we onder andere de volgende activiteiten gespeeld:

- Oud hollandse spellen

- Pietenpret

- Pionvoetbal

Lezen jullie mee?

Maandag 22 november

De start van de jubileumweek is vandaag! Na het fruit eten en het maken van de cupcake zijn we gestart met het beschilderen van het voetbaldoek. Iedereen kon zijn/haar creativiteit kwijt en het doek werd mooier en mooier. Toen het doek beschilderd was, zijn we gestart met de spelletjes. Als eerste hebben we pionvoetbal gespeeld. Nadat we pionvoetbal hebben gespeeld was het al helemaal donker buiten. Toen hebben we heerlijk binnen genoten van onze cupcake!

  

Dinsdag 23 november

Vandaag stond natuurlijk, net zoals de rest van de week, in het teken van het jubileum. We hebben eerst lekker wat fruit gegeten. Vervolgens hebben we een heerlijke cupcake gemaakt. Na de cupcake zijn we naar buiten gegaan. Hier hebben we twee spelletjes gespeeld. We zijn gestart met het spel: ‘Stand in de mand’ en op het einde hebben we ook nog ‘Schipper mag ik overvaren’ gespeeld! Na het spelletje mocht iedereen zijn overheerlijke cupcake opeten!

Woensdag 24 november

Vandaag stond de jaarlijkse Pietenpret weer op het programma en natuurlijk doet Sportstuif hier ook aan mee! De kinderen waren verdeeld over de groepjes en gingen zo alle activiteiten langs. De kinderen moesten lopen over de daken, klimmen op de daken, rennen over de wegen, glijden en natuurlijk ook springen en pakjes gooien! Ook Sinterklaas en zijn pieten kwamen nog eventjes een kijkje nemen! Op het einde kreeg iedereen een welverdiend pietendiploma!

Donderdag 25 november

Vandaag stond er weer een tof programma op de planning. Vandaag hielden we namelijk een oud hollandse spelletjes middag. We hebben eerst twee teams gemaakt. Toen de twee teams gevormd waren begonnen we met het eerste spel. Het eerste spel was kloslopen. De oudere kinderen konden hierbij ook de jongere kinderen helpen! Na het kloslopen gingen we spijkerpoepen. Iedereen had een lintje met een touwtje aan zijn/haar middel. Welk team heeft als eerst de potloden in de flessen?

Vervolgens hebben we een wedstrijdje zaklopen gedaan! De twee teams waren tegen elkaar aan het strijden en de kleinere kinderen werden geholpen. Vervolgens hebben we penalty’s geschoten in het nieuwe voetbaldoek! Sommigen schoten de bal in de 150 punten! Als afsluiter hebben we nog koek happen gedaan. Welk team heeft als eerst zijn koek op, zonder deze aan te raken met zijn/haar handen?

    

Vrijdag 26 november

Vandaag stond er ook weer een leuk programma op de planning. Vandaag zijn we naar de bioscoop gedaan. We hebben de film van de Club van Sinterlaas gekeken! De avond stond in het teken van het jubileum. Ouders & kinderen waren welkom bij Sportstuif! Deze avond werd er een super leuke quiz gehouden en alle ouders en kinderen konden meedoen. Uiteindelijk ging iedereen met een goed gevoel en een zakje stuiterballen naar huis toe! De winnaar mocht ook nog eens een 10 rittenbon van We-jump meenemen!

  



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches