Buitenschoolse opvang waarbij de aandacht ligt op het sport en spel plezier van een kind! ⚽️🏀🏈

Judy Judy
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Nerfbattle, Games Escaperoom & Levend Stratego in week 28-2022

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? 

In week 28 hebben we de volgende activiteiten gedaan:

- Nerf battle

- Escaperoom Games

- Levend Stratego

Lezen jullie mee?

Maandag 11 juli

Vandaag hadden Shauny & Antje een verassing voor de kinderen! Zij hadden namelijk de Nerfguns gereserveerd & hadden een hele area gecreëerd! In deze area hingen hoepels, lintjes & stonden verschillende pionnen. De kinderen mochten naar de lijn toerennen met hun nerf gun. Vervolgens mochten ze op de attributen schieten. Vele pionnen & lintjes werden omgeschoten. De kinderen waren super fantatiek & hebben alle pijltjes opgeschoten!

Naderhand hadden ze nog een verassing, want we gingen alvast de verjaardag van Shauny vieren! Wat een feest!

  

Dinsdag 12 juli

Ook vandaag stond de stoere Nerfbattle op de planning & de kinderen waren erg enthousiast om de area te betreden! Ook vandaag werden de pionnen omgeschoten en werd er gemikt op de lintjes & de hoepels! Vandaag was het ook een stukje warmer. Daarom hadden we op het einde een emmer met water neergezet en daarin zaten waterpistolen! Het watergevecht kon beginnen!!

Ook vandaag hadden we nog een verassing en kreeg iedereen een lekkere traktatie van Shauny!

Woensdag 13 juli

Vandaag stond onze Games escaperoom op de planning! Toen de kinderen uit de gemeente Someren allemaal binnen waren heeft Antje het spel helemaal uitgelegd. Er werden 3 groepen gemaakt en de strijd kon beginnen! De kinderen kregen verschillende enveloppen. Als er één opdracht voldoende was uitgevoerd, mochten ze pas naar de volgende oefening toe! In totaal waren er opdrachten zoals: Fall guys, minecraft, fifa, pacman & pokémon!

Aan het einde moest de kluis gekraakt worden & ieder groepje wist het antwoord op de rekensom! Tussendoor hebben we heerlijk genoten van een ijsje & van het lekkers wat in de kluis verstopt zat!

  

Donderdag 14 juli

Vandaag hadden we weer een lekkere grote groep en speelden we gezamenlijk één spel, namelijk Levend Stratego! Ieder kind ontving een kaartje met daarop een cijfer. Dit cijfer stond voor de ‘kracht’ die het kaartje heeft. Zo verslaat een 9 een nummer 8. Voor het spel begon zijn de twee vlaggen verstopt, deze moest de tegenstander gaan zoeken! Welk team vindt uiteindelijk als eerste de vlag?

  



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches