Een leuke, persoonlijke bso waar de kinderen gezien en vermaakt worden en waar ze niet 'verdwalen' Elke dag wordt er een gezamenlijke en sportieve activiteit georganiseerd waarbij de kinderen worden gestimuleerd om mee te doen. Er worden ook regelmatig uitstapjes georganiseerd. De medewerkers doen hun best om kinderen en ouders enthousiast te maken. Er is veel ruimte voor persoonlijk contact met en overdracht naar de ouders en we krijgen regelmatig foto's en filmpjes. Heel fijn!

M Scheffers M Scheffers
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

"De glimlach van een kind is het grootste geluk"

Hoi hier spreekt Niels Denteneer, vestigingsmanager van Sportstuif Schijndel.

Na drie jaar de ALO te hebben gedaan ben ik overgestapt naar de opleiding Sportkunde die ik ook heb afgerond. Deze twee passies van bewegen en werken met kinderen heeft zich fantastisch vorm gegeven in deze baan. 

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met verschillende sporten zoals (zaal)voetbal, volley, tennis, honkbal en sla ik af toe ook graag een balletje op de golfbaan. Voor mijn gevoel ben ik dan ook redelijk breed geörienteerd in sport en ook dit wil ik graag overbrengen naar de kinderen, want iedere sport heeft zijn charme.

Samen met het team en natuurlijk de kinderen gaan we er een leuke, sportieve tijd van maken en een plek die kinderen als een veilige thuishaven beschouwen.

Ons team


Niels Denteneer Vestigingsmanager
Isa Kouwenhoven
Isa Kouwenhoven
Lennard Peters
Lennard Peters
Kim van de Weijenberg
Kim van de Weijenberg
Savannah Deckers
Savannah Deckers
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches