Joep Joep
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

XL-games, DippieDoe en de obstacle run in week 27-2022

Weten jullie wat XL-games zijn? Nee? Dat zijn hele leuke spelletjes zoals Twister en 4 op een rij, maar dan in het héél groot! Op de BSO hebben we deze uitgetest, maar eigenlijk waren ze bedoeld voor een ander moment deze week. Dat komt zo, eerst maar eens kijken hoe die XL-games eruit zien op onze buitenschoolse sportieve opvang.

 

Deze week had een van de basisscholen in Oirschot een studiedag en bij Sportstuif proberen we op dat soort lange dagen altijd iets extra’s te doen. Zo gingen we deze dag naar attractiepark DippieDoe! Wat is daar veel te doen zeg: binnen kun je klimmen, springen, glijden en nog veel meer. Buiten gingen we in de botsauto’s en het reuzenrad. Er waren zelfs echte achtbanen!
 

 

Na deze leuke dag op de BSO, waren we nog niet klaar. ’s Avonds stonden we met de eerder genoemde XL-games op de Zomeravondmarkt. Op deze markt is voor jong en oud van alles te beleven: ondernemers bieden er hun (lokale) producten aan, er is muziek en voor de kinderen waren wij er vanuit Sportstuif. Bij ons kregen ze wat lekkers en konden ze spelen, terwijl hun ouders een rondje over de markt liepen. We zagen er veel nieuwe gezichten maar ook verschillende kinderen die al bij ons op de BSO zitten. Leuk! Was je er niet bij? Niet getreurd want donderdag 1 september doen we het nog een keer over!

 

Op vrijdag namen we een kijkje in Valkenswaard, waar onze collega’s van Sportstuif een obstacle run hadden georganiseerd, dat is een parcours wat je rennend aflegt en waar je onderweg allerlei obstakels tegenkomt. Door de bossen, via het zandpad en onderweg hinkelen, skippyballen en door gaten kruipen. Aan het eind was er ook nog een toffe buikschuifbaan! Heel gaaf gedaan Sportstuif Valkenswaard!

Vind je het leuk om ons te volgen? Dat kan via onze socials! We zijn zowel op Facebook als Instagram actief dus klik vooral eens op de link om te zien wat er allemaal te beleven valt op onze sport-BSO!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches