Leuke, positieve en enthousiaste begeleiders en een sportieve omgeving. Geweldige plek voor kinderen! Een BSO waar kinderen sportles krijgen en veel met andere kinderen socialiseren en samenwerken. Sportstuif is the place to be!

Tiago Tiago
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Oudercommissie

Beste ouder(s),

Mijn naam is Esther Nagtegaal. Ik ben 34 jaar en mama van drie jongens, Lucas (5), Oliver en Philip (2).

Ik ben werkzaam als zelfstandig ondernemer samen met mijn man, waar ik zorgdraag voor de financiële administratie en personeelszaken. Naast voorzitter van de oudercommissie van Sportstuif Oirschot ben ik ook penningmeester bij de oudercommissie Wilton’s Hof (kinderopvang in Middelbeers).
Als oudercommissie dragen we graag ons steentje bij aan een fijne opvang voor onze kinderen!

 

Met vriendelijke groet

Esther Nagtegaal


Beste ouder(s),

Mijn naam is Inge van Genugten. Ik ben 36 jaar, en woon samen met mijn vriend Johan en zoontjes Mats (4 jaar) en Noud (1,5 jaar) in Oostelbeers. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als gezinsbehandelaar in een praktijk waar we therapie aan kinderen bieden.
Naast lid van de oudercommissie van Sportstuif Oirschot ben ik ook secretaris bij de oudercommissie van Wilton’s Hof (kinderopvang in Oostelbeers). Met deze ervaring hoop ik ook een mooie bijdrage te kunnen leveren aan een fijne speelomgeving voor de kinderen van Sportstuif!

Groetjes Inge


Beste ouder(s),

Mijn naam is Lidwien de Heer. Ik ben 42 jaar en woon samen met vriend Timo, zoon Pim (4), hond Bella, paarden Tosca en Pru en een schare kippen in Oostelbeers.
Ik werk als beleidsmedewerker bij een jeugdzorginstelling. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier deelgenomen aan de oudercommissie van Wilton’s Hof, de kinderopvang van Pim.
Nu Pim 2 middagen naar Sportstuif gaat, vind ik het leuk om me ook hier in te zetten voor de oudercommissie en zo actief bij te kunnen dragen aan een veilige, fijne speelplek voor alle kinderen van Sportstuif.  

Met vriendelijke groet,
Lidwien de Heer


Beste ouder(s),

Mijn naam is Fons Steggink, 37 jaar en de trotste papa van drie dochters: Roos (2 jaar), Luca (7 jaar) en Isabel (9 jaar).
In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als directeur-bestuurder van een bibliotheekstichting in Noord-Limburg. Daarnaast heb ik een achtergrond in het onderwijs, zowel in de kinderopvang, basisscholen alsook het MBO. Ik hoop deze ervaring in te kunnen zetten in de oudercommissie en hiermee Sportstuif te ondersteunen.
Mocht je vragen of ideeën hebben voor de oudercommissie voel je dan vrij om mij te benaderen via e-mail of LinkedIn.

Met vriendelijke groet,
Fons Steggink



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches