Leuke, positieve en enthousiaste begeleiders en een sportieve omgeving. Geweldige plek voor kinderen! Een BSO waar kinderen sportles krijgen en veel met andere kinderen socialiseren en samenwerken. Sportstuif is the place to be!

Tiago Tiago
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Weer naar school, bellen blazen en fitness in week 36-2022

Onze nieuwe collega Dafne weet van aanpakken als het gaat om sportieve activiteiten en dat liet ze meteen in haar eerste week zien! Op maandag maakten we allerlei sprongen door de lucht. Omdat het zo warm was, deden we dit door het rondspattende water van de sproeier door. Zo waren we sportief bezig maar konden we toch lekker afkoelen op de BSO.



Naast de maar liefst vijf grote voetbalvelden die onze locatie rijk is, hebben we op onze sportieve kinderopvang op het terrein van Oirschot Vooruit ook de beschikking over een wat kleiner voetbalveldje. Dit is ideaal voor kleinere partijtjes, maar óók wanneer het erg zonnig is. Dit veldje ligt namelijk heerlijk in de schaduw en dit keer deden we er een spelletje steen-papier-schaar,
waarbij de winnaar steeds verder op mocht schuiven in de rij met hoepels.

 

Daarna was het tijd voor een stevige work-out! De grote kinderen deden squats, drukten zichzelf op en hielden hun evenwicht door op 1 been te balanceren. De kleintjes deden ondertussen allerlei dieren na; hoe hoog kun je springen als je een kikker bent en hoe waggel je zo snel mogelijk als een gans?

Woensdag hadden we een hele grote bal, die ook nog eens heel hoog kon stuiteren! Daarmee gingen we overgooien, maar dat was best wel moeilijk want het was een hele andere bal dan we gewend zijn. Daarna was het tijd om bellen te blazen, zo groot mogelijk! Maar niet zomaar want we prikten ze ook weer kapot met onze vingers, tenen en zelfs met onze neus.

 

Verder maakte we ook nog een parcours van allerlei sportmaterialen; pionnen, hoedjes, springtouw en nog veel meer speelgoed wat we op onze buitenschoolse opvang gebruiken. We zijn dankbaar dat we inmiddels elke dag van de week zoveel kinderen hebben dat we ook echt in teamverband leuke, sportieve activiteiten kunnen organiseren. We hopen natuurlijk dat Sportstuif Oirschot nog veel groter groeit de komende maanden en hebben dan ook verschillende toffe activiteiten op de planning staan de komende tijd.
Wil je al het nieuws rondom onze locatie in de gaten houden? Dat kan! We zijn zowel op Facebook als Instagram actief dus klik vooral eens op de link om te zien wat er allemaal te beleven valt op onze sport-BSO!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches