Super leuke actieve BSO, wordt veel sport en spel aangeboden, lekker voor de kinderen om zich uit te leven!

Linde Linde
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Waterpistolen, sponzentikkertje en Roefelen in week 25-2022

Wist je dat als het erg warm is niet alleen water goed helpt maar ook het zand vaak lekker koel is als je erin graaft? Toevallig hebben we op Sportpark Jumbo Moorland onlangs een hele mooie nieuwe speeltuin neergezet, mét een grote zandbak! Daar maken we taartjes en graven we een diep gat, net alsof we op het strand zijn. Daarna sproeien we het zand er weer af tijdens een spannend waterpistolengevecht!

 

Op woensdag gingen we met de BSO een kijkje nemen bij onze collega’s in Best, super gezellig! Het was heel deze week erg heet, dus ook in Best werd de kraan open gedraaid voor een potje sponzentikkertje. De sponzen werden eerst kletsnat gemaakt in emmers en daarna tegen elkaar aangegooid, dat is lekker verfrissend zeg! Hier hadden ze weer hele andere waterpistolen, een stuk groter dan op de BSO in Oirschot, en ook nog een schommel! Leuk hoor om eens op een van onze andere sportieve opvang locaties een kijkje te nemen.

 

Gelukkig hebben we voor dit soort hete dagen ook een fijne sproeier op onze sportieve buitenschoolse opvang. Deze zetten we maar al te graag aan zodat we tijdens het voetballen, trefballen of verstoppertje spelen altijd even de mogelijkheid hebben om af te koelen. Sommige kinderen blijven dan liever uit de zon en dat mag natuurlijk ook, binnen op de BSO hebben we voldoende speelmateriaal: je kunt er een spelletje spelen, creatief bezig zijn of gewoon even chillen.



Deze week was er zelfs op zaterdag iets te doen bij Sportstuif Oirschot, het was namelijk Roefeldag. Heel de dag kwamen er kinderen in groepjes naar onze BSO om samen met ons een potje te boksen. Eerst leerden we verschillende stoten te oefenen en daarna gingen we in een echte ring om tegen elkaar te spelen. Super dat de organisatie weer zoveel bedrijven heeft gevonden waar de kinderen een kijkje mochten komen nemen, wij doen volgend jaar in ieder geval zeker weer mee!

 

Vind je het leuk om ons te volgen? Dat kan via onze socials! We zijn zowel op Facebook als Instagram actief dus klik vooral eens op de link om te zien wat er allemaal te beleven valt op onze sport-BSO!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches