Hele fijne buitenschoolse opvang
Mijn zoon gaat er heel graag heen
Veel activiteiten
Doen egt heel veel met de kinderen
En super communicatie
Personeel ook allemaal heel leuk en betrokken met de kinderen
Zeker een aanrader

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Volleybal, knotshockey en waterspelletjes in week 36-2023

Maandag 4 september 2023

Weer een nieuwe week waarin ons goed weer was beloofd! We begonnen de maandag erg actief op de BSO met 2 verschillende spelletjes in de schaduw. Op onze locatie bij Oirschot Vooruit hebben we een erg mooi terras waar de kinderen heerlijk uit de zon kunnen spelen maar ook langs het hoofdveld is er een heel stuk schaduw waar we tijdens deze warme dagen goed gebruik van maken. Bij de ene activiteit oefenden we vandaag verschillende soorten technieken om te volleyballen en speelden we zelfs een wedstrijd. Ondertussen was de andere groep voetbal oefeningen aan het doen. Natuurlijk wisselden we de groepen halverwege de middag om en aten we nog een lekker ijsje toen we klaar waren.

Dinsdag 5 september 2023

Wederom een warme dag met enorm veel zon. Het is belangrijk om op dit soort dagen niet alleen te genieten maar ook de veiligheid van de kinderen in de gaten te houden. Zo speelden we deze middag niet in de volle zon, werden alle kinderen goed ingesmeerd en zorgden we ervoor dat er genoeg gedronken werd. Omdat het zo warm was hebben we buiten geen activiteit gedaan maar gelukkig is er bij Sportstuif ook ruimte voor creativiteit. Zo hebben de kinderen samen met ons verschillende tijgers geknutseld van toiletrolletjes en speelden ze in de zelf gemaakte boomhut. Wekelijks variëren we in onze knutselactiviteiten, waarbij we vaak rekening houden met het seizoen of speciale gelegenheden. Zo zorgen we ervoor dat er altijd voldoende mogelijkheden zijn om creatief bezig te zijn.

 

Woensdag 6 september 2023

Tijd om de tuinslag aan te sluiten. Normaal gesproken is Twister al een super leuk spel maar als er ook nog waterstraaltjes uit de stippen komen, is het nóg leuker! Vandaag was dit het geval en dus hadden we de grootste lol. Wat we bij Sportstuif ook doen met water, op het eind van de rit draait het op een watergevecht uit. Niks mis mee, lekker fris juist met deze temperaturen!



Donderdag 7 september

Weer een enorm warme maar gezellige dag op onze sportieve buitenschoolse opvang. Ondanks dat het zo mega warm was, hebben we samen met de kinderen een nieuwe activiteit in de schaduw gedaan: knotshockey! Een super leuke variant wat iets weg heeft van normaal hockey alleen dan met een stick met een zachte knots aan de onderkant. Het is een wat makkelijkere vorm van hockey en zodoende dus ook voor de jongere kinderen leuk, aangezien de stick maar ook de bal een stuk groter zijn. Kinderen hebben bij ons de vrijheid om te kiezen wat ze willen doen op een dag. Wij bieden activiteiten aan en stimuleren om mee te doen, maar verplichten het nooit. Zo kozen er deze dag ook kinderen voor om niet mee te doen met het knotshockey maar om met water te spelen. Zij maakten er samen een waar waterfestijn van. Buiten het sporten om zijn wij en de kinderen ook bezig met het schoon houden van Sportpark Jumbo Moorland. Vandaag ging een aantal slimme kinderen met een plastic zak rond en hebben ze alle flesjes en blikjes met statiegeld verzameld om deze later zelf in te gaan leveren.



Vrijdag 8 september

De laatste dag voor het weekend blijft toch altijd een speciale en dus maakten wij vandaag eens lekker muffins. Eerst zochten we de ingrediënten bij elkaar in de juiste hoeveelheid, waarna we alles tot een glad beslag klopten. Zouden de kleurige versiersels in plaats van er bovenop er ook doorheen kunnen? Daar kom je maar op één manier achter.. We goten alles in de vormpjes en zetten het in de oven. Na extra lang wachten, omdat iemand was vergeten de oven aan te zetten, waren ze dan toch klaar. En hoe, ze waren prachtig geworden! Natuurlijk ging er wat mee naar huis voor papa en mama maar eerst zelf even smikkelen.



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches