Super leuke actieve BSO, wordt veel sport en spel aangeboden, lekker voor de kinderen om zich uit te leven!

Linde Linde
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Voetbalclinic, leeuwenkooi en fluffy ballen knutselen in week 20-2023

Maandag

Op de mooie kunstgrasvelden van Sportpark Jumbo Moorland, waar onze BSO gevestigd is, doen we allerlei activiteiten en soms dus ook de sport waarvoor het veld er is neergelegd: voetbal. Vandaag organiseerden we een clinic waarbij de kinderen leerden om 1 tegen 1 duels uit te spelen en oefenden we met hen de balvaardigheid en hoe ze het best hun lichaam kunnen gebruiken in zulke duels. Voor de kinderen die geen zin hadden in voetbal, speelden we beweegspelletjes waarbij ze zo snel mogelijk moesten reageren op bepaalde aanwijzingen. Natuurlijk sloten we het voetbal af met een wedstrijdje tegen de trainer.

 

Dinsdag

Ondanks dat we ons bij Sportstuif richten op sport en (buiten-)spel, vinden sommige kinderen het nu eenmaal heerlijk om af en toe lekker te knutselen. Ook dat is mogelijk op onze BSO want we hebben naast het vrije kleuren, tekenen en bouwen ook elke week een knutselactiviteit op het programma. Hier kunnen de kinderen voor of na de sportieve activiteit mee aan de slag, als ze daar zin in hebben. Deze week maakten we een fluffy pompon van wol. Twee kartonnen schijfjes en een lange draad en draaien maar. Hierna knip je de touwtjes door en is je kunstwerkje af.

 

Woensdag

We waren deze ochtend al vroeg bezig op onze buitenschoolse opvang, waar we sinds een paar weken ook peutergym aanbieden. Maar liefst veertien peuters mochten we deze ochtend verwelkomen. Samen met ons en hun ouders deden we leuke beweegactiviteiten, zelfs de pinguïndans kwam voorbij. Nadat we snel alles hadden opgeruimd, was het alweer tijd om de eerste kinderen op te gaan halen. Niet elke school hanteert namelijk een continurooster dus op woensdag eten we met de kinderen van KC de Linde en OBS de Korenbloem boterhammen op de BSO. Toen de rest van de groep ook was opgehaald, speelden we leeuwenkooi. Hier neemt de leeuw het op tegen alle kinderen op het veld om zoveel mogelijk pittenzakjes te verzamelen.

 

Donderdag

Vandaag waren we gesloten vanwege Hemelvaart. Wat een heerlijk weer was het, hopelijk heeft iedereen genoten van deze extra vrije dag! Wist je trouwens dat wanneer jouw vaste dag op een feestdag valt, je bij Sportstuif deze uren tegoed krijgt? Deze kunnen op een later moment gewoon weer ingezet worden, natuurlijk in overleg maar omdat we zo flexibel zijn kan dit bijna altijd wel geregeld worden.

Vrijdag

Er komen allerlei activiteiten aan de komende tijd! Zo zullen we aanwezig zijn op de Zomeravondmarkten en komen we spelen tijdens de Buitenspeeldag. Zelf organiseren we vanaf volgende maand vrijdagmiddag-activiteiten, voor alle kinderen van Oirschot, Spoordonk en de Beerzen én zijn kinderen bij ons welkom tijdens de Roefeldag!  
Dit soort activiteiten communiceren we met jullie via Facebook en Instagram. De inschrijvingen lopen via Samen bij Sportstuif. Hou deze pagina’s dus zeker in de gaten en wellicht zien we elkaar tijdens onze volgende sportieve activiteit.



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches