Top opvang goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk de kids vinden het geweldig 👍👍
 

Bas Bas
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Verspringen, sterk worden en een fort van lakens in week 38-2022

Een tijdje terug is het speeltuintje en de zandbak op onze buitenschoolse sportieve opvang helemaal gerenoveerd. En natuurlijk bouwen we zandkastelen, taarten en andere vormpjes in deze zandbak en ook graven we hele diepe gaten en tunnels. Maar deze week hebben we nóg een functie ontdekt: We kunnen de zandbak ook gebruiken om in te verspringen! Dat leverde meteen mooie actiefoto’s op, kijk zelf maar!

 

Eerder deze week hadden we de speeltuin ook al omgetoverd tot een soort fitness area. Door elastieken vast te maken aan de speeltoestellen, konden we onze armen trainen. Ook hadden we verschillende gewichtjes en gingen we opdrukken, planken en deden we squats. Wat zullen de kinderen sterk worden!

 

Ook binnen in de BSO waren we actief, zo maakte een van de kids een prachtige helm van Clics en deden we spelletjes op de momenten dat het regende. We willen natuurlijk zoveel mogelijk actief bezig zijn buiten, maar soms is het ook wel fijn om even te chillen en die mogelijkheid is er ook zeker bij Sportstuif.

Onze favoriete speelplek is inmiddels het kleine voetbalveldje geworden; in de zomer zitten we hier lekker koel onder de bomen en ook nu is het een fijne overzichtelijke plek om samen verschillende activiteiten te doen. Zo ging een deel van de kinderen een potje voetbal spelen, terwijl de anderen een fort van lakens ging bouwen.

Wil jij nou volgen wat we allemaal nog meer doen op de BSO en daar buiten? Volg ons dan op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alles rondom onze sport-BSO! Ook hebben we naast onze socials en de website een speciale site waar je onze activiteiten kunt vinden. We zijn namelijk regelmatig buiten de BSO om zichtbaar binnen de gemeente Oirschot en vinden het ook leuk om tijdens studiedagen iets extra’s te organiseren. Neem maar eens een kijkje op Samen bij Sportstuif en schrijf je in voor een van onze gratis activiteiten!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches