Top opvang goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk de kids vinden het geweldig 👍👍
 

Bas Bas
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Veiligheid vóór alles in week 12-2022

Binnen elk bedrijf, maar zeker binnen de kinderopvang, is het belangrijk dat de medewerkers weten wat de procedure is wanneer er iets vervelends gebeurt. Naast dat we bij Sportstuif in het bezit zijn van het certificaat kinder-EHBO, zijn we natuurlijk ook op de hoogte van BHV. Afgelopen maandag was het weer tijd om te oefenen. We hopen natuurlijk dat we het op onze BSO nooit nodig zullen hebben, maar mocht het toch zo zijn dan weten we hoe we moeten reanimeren en een brandje moeten blussen.

Gelukkig hadden we na deze oefening tijd voor leuke dingen. Op deze eerste officiële lentedag speelden we natuurlijk heerlijk buiten. Tijdens verstoppertje zaten er een paar kinderen wel héél goed verborgen, maar na goed zoeken waren we weer compleet en namen we een verfrissend drankje. Op de sport-bso’s van Sportstuif gaan we net een stapje verder dan de gebruikelijke sport- en spelactiviteiten. Deze week stond er wel iets héél stoers op het programma: boksen! We oefenden met links en rechts op uppercuts, low kicks en sommige kinderen konden zelfs al flying kicks met twee voeten van de vloer. Wat vonden de kinderen het gaaf om zich even de nieuwe Rico Verhoeven te wanen.

Op woensdag gingen we voor het eerst op visite bij de buitenschoolse opvang van Sportstuif in Son en Breugel. We begonnen met een vermakelijk spelletje kat en muis en niets vermoedend speelden we daarna een soort trefbal maar dan met hoepels waar de bal doorheen moest. We waren druk bezig tot ineens de sproeiers van het hockeyveld begonnen te spetteren. Omdat het zonnetje er doorheen scheen, zagen we een prachtige regenboog ontstaan. Wát een mooie kleuren, maar na goed zoeken hebben we helaas geen pot met goud gevonden.

Naast onze wekelijkse blog, houden we jullie via de socials gedurende de week óók zoveel mogelijk op de hoogte. Hou daarom Instagram en Facebook in de gaten voor al het nieuws rondom onze gave sport-BSO!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches