Super leuke sport BSO.
Top begeleiders en leuke activiteiten.

Milli Milli
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Vakantie bij Sportstuif: Nieuwe gezichten, flessenvoetbal en trakteren in week 18-2022

“Hoera, het is nog steeds meivakantie!”, dachten we toen we afgelopen maandag opstonden. Tijdens schoolvakanties zijn we hele dagen op de BSO en hebben we dus extra veel tijd voor leuke activiteiten. Gelukkig kregen we deze week veel bezoek, zodat we met z’n allen heerlijk konden spelen. Op dinsdag speelden we levend stratego, een spelletje dat een van de kinderen zelf had geknutseld en waarbij we een vlag moesten veroveren. Spannend!

Zoals het hoort in de meivakantie was het heerlijk weer. Omdat we op de sportvelden van Oirschot Vooruit ook de beschikking hebben over echt gras, konden we een nieuw spelletje uitproberen. We gingen ringwerpen; elk paaltje in de grond leverde verschillende punten op als je daar je ring omheen gooide. Op onze kinderopvang houden we van sportactiviteiten, maar hebben de kinderen ook voldoende ruimte voor vrij spel. Zodoende werd er flink gevoetbald op het kleinere kunstgrasveldje en speelden we flessenvoetbal op een van de grote velden.

 

Onze teamleider Rudi vierde deze week zijn verjaardag en daar hoort natuurlijk een lekkere traktatie bij dus gingen we met onze stoere Sportstuif auto naar de Markt om bij de Dames een ijsje te halen. Op het bankje in het zonnetje was het goed te doen en eenmaal terug op de BSO hadden we nog alle tijd voor een potje buskruit. Eerst natuurlijk even bepalen wie er moet beginnen met tellen.

Vind je het leuk om ons te volgen? Dat kan via onze socials! We zijn zowel op Facebook als Instagram actief dus klik vooral eens op de link om te zien wat er allemaal te beleven valt op onze sport-BSO!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches