Top opvang goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk de kids vinden het geweldig 👍👍
 

Bas Bas
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Vakantie bij Sportstuif: Jump XL en Koningsdag in week 17-2022

De meivakantie is begonnen en dus zijn de kinderen bij Sportstuif er heel de dag in plaats van alleen maar na school. Extra tijd om extra leuke dingen te doen dus! Op dinsdag zijn we naar Jump XL in Eersel gegaan. We moesten wel even in de auto zitten maar dat was het zeker waard. We konden daar namelijk niet alleen maar trampoline springen, er was ook een hele grote bak met schuimrubberen blokken waar we in konden springen, een klimparcours en zelfs een soort computerspelletje waar je zelf omhoog en omlaag kon springen. Terug op onze sport-BSO hadden we ook nog een nieuw springtouw, dat moest natuurlijk uit worden geprobeerd.

 

De afgelopen weken zijn we erg druk geweest met het voorbereiden van Koningsdag. We zijn er trots op dat we nog maar zo kort in Oirschot gevestigd zijn met onze kinderopvang en nu al zo’n gaaf event mee mochten organiseren. De dag voordat het zo ver was, moest er nog wel het een en ander gebeuren en daar hebben de kinderen op de BSO ook aan meegeholpen. Bijvoorbeeld met het versieren van de oranje ‘brievenbus’ waar je op Koningsdag de kleurplaten in kon stoppen.

Woensdag mochten we dan eindelijk naar de Markt, waar de vrijmarkt al om 9.00 uur begon. Ver daarvoor waren er al verschillende kinderen bezig om hun kleedjes zo mooi mogelijk in te richten met speelgoed, zelfgemaakte kettinkjes of iets lekkers om te verkopen. Het zonnetje scheen lekker en veel kinderen leefden zich uit op onze stormbaan. Natuurlijk organiseerden we ook een leuke sportactiviteit. Met een flinke groep kinderen speelden we hoepeltrefbal.

Een dag als deze kun je natuurlijk niet in je eentje organiseren, daarom hadden we gelukkig heel veel hulp. Zo waren onze vrienden van VKJZ aanwezig om te ondersteunen, kwam het opleidingsorkest van Arti optreden en kon je bij Queen Bean niet alleen koffie kopen maar ook lekkere cupcakes versieren. Restaurant de Burgemeester had ook een mooi luchtkussen opgezet en zorgde bovendien geheel in stijl voor oranje ranja. Ook konden daar de nageltjes gelakt worden en konden de kinderen een eigen kroontje maken, super leuk!

Het slot van de dag werd ingeleid door niemand minder dan jeugdburgemeester Tess van der Staak die de trekking van de loterij voor haar rekening nam. Er waren genoeg prijzen om veel kinderen blij te maken, zo gaven de Dames een heleboel ijsjes weg en zorgde de Steenuil voor de hoofdprijs: een tien rittenkaart voor hun gave doe boerderij!

Samen met Visit Oirschot gaan we binnenkort om tafel om te kijken hoe we Koningsdag 2023 een nóg groter succes kunnen maken, maar op deze editie kijken we alvast met grote tevredenheid terug. Op onze Facebookpagina vindt je een heleboel leuke foto’s van deze dag, kijk dus gauw of jij er ook op staat!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches