Hele fijne buitenschoolse opvang
Mijn zoon gaat er heel graag heen
Veel activiteiten
Doen egt heel veel met de kinderen
En super communicatie
Personeel ook allemaal heel leuk en betrokken met de kinderen
Zeker een aanrader

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Terug naar school, jeu de boules en fotolijstjes maken in week 35-2023

Maandag 28 augustus 2023

Wat een drukte op de BSO vandaag maar dat is natuurlijk normaal na zo’n lange zomervakantie. Voor iedereen is het weer even wennen, we zien veel nieuwe gezichten en ook zijn sommige kids een beetje moe na zo’n dag waarop ineens weer alles moet. Tijd om na school lekker te ontspannen dus. Wij kozen ervoor om te starten met een potje pionnenroof, waarbij het ene team verdedigt en de anderen juist proberen om zoveel mogelijk pionnen in bezit te krijgen. Daarna speelden we ‘drie is teveel’, een spelletje waarbij iedereen behalve de tikker op de grond ligt in tweetallen. Er is echter nog iemand in het spel en als die aansluit bij een liggend tweetal, moet degene die aan de andere kant ligt dan waar de nieuweling gaat liggen, maken dat hij wegkomt want: drie is teveel!



Dinsdag 29 augustus 2023

Omdat onze BSO gevestigd is op Sportpark Jumbo Moorland bij Oirschot Vooruit, denken mensen weleens dat wij alleen maar voetballen. Dat is zeker niet zo, door het jaar heen proberen we elke sport wel een keer voorbij te laten komen. Maar dat sluit natuurlijk niet uit dat we sóms wel een toffe voetbalactiviteit doen. Vandaag was dat het geval. Eerst oefenden we allerlei passeerbewegingen en werkten we aan ons schot, waarna we natuurlijk afsloten met een partijtje tegen elkaar. De kinderen die geen zin hadden om te voetballen, deden mee aan een parcours. Zeker op wat drukkere dagen, proberen we altijd minimaal twee activiteiten aan te bieden zodat de kids kunnen kiezen en ieder kind een fijne middag heeft.

 

Woensdag 30 augustus 2023

Een extra lange middag op de BSO, sommige kinderen zijn al om 12.30 uur uit op woensdag en eten daarna lekker een boterhammetje bij Sportstuif. Daarna wordt er natuurlijk gespeeld en vandaag hadden we zin om de natuur in te gaan. Hier speelden we verstoppertje, klommen we in bomen en zochten we de meest interessante kriebeldiertjes. Ook op de velden waren we te vinden, sommige kinderen vonden het leuk om een beetje te stoeien met elkaar. Hoe leuk is het als je ontdekt dat je vriendje van de basisschool óók naar onze sportieve BSO komt op de dag dat jij er bent. Feest!

 

Donderdag 31 augustus 2023

De drukste dag van de week maar in dit geval ook de meest regenachtige. Beetje jammer weer, maar gelukkig konden we tussen de buien door toch lekker naar buiten. Met de kleintjes speelden we jeu de boules. Niet met echte ballen maar met pittenzakjes, moesten de teams proberen om zo dicht mogelijk bij de hoepel of zelfs erin te mikken. Dat was nog best lastig maar van proberen kun je leren! De wat oudere kinderen speelden vandaag allesbal, waarbij er twee teams in het veld staan en er telkens een andere bal wordt gespeeld en het spel dus veranderd. We gaan van voetbal naar trefbal naar handbal en weer door naar een volgende variant. Opletten dus!

 

Vrijdag 1 september 2023

Bijna weekend maar eerst nog wat creativiteit. We versierden fotolijstjes en dat was erg leuk! Natuurlijk was dat niet het enige want bij Sportstuif gaan we eigenlijk élke dag wel naar buiten om even actief bezig te zijn. Belgisch verstoppertje leek ons wel wat, waarbij niet één iemand zoekt maar juist één iemand verstopt en de rest zoekt. Gevonden? Dan ga je erbij zitten tot de laatste zoeker alleen over is.  
Wil je onze avonturen nou blijven volgen? Dat kan via Facebook en Instagram. De inschrijvingen voor activiteiten lopen via Samen bij Sportstuif. Hou deze pagina’s zeker in de gaten want er komen echt heel veel toffe activiteiten aan. Peutergym, een obstacle run, Halloween party en verschillende vrijdagmiddagen waarop we onder andere lacrosse, apenkooi, basketbal en Fortnite trefbal gaan spelen. Allemaal gratis dus schrijf je snel in!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches