Wauw, wat een geweldige opvang!

Mijn kinderen gingen voor het eerst naar de opvang ( mama is 8 jaar thuis geweest ) .. wat was dat spannend... Ik denk voor mama nog iets meer dan voor de kinderen..

Maar jeetje, wat hebben ze het geweldig daar! Ze doen super leuke dingen, als het weer het toelaat lekker buiten.
De communicatie is super goed, ze helpen en denken met je mee ..

Soms zou ik willen dat ik ze eerder naar die opvang had gedaan...

Toppers zijn het!

Aukje Aukje
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Terug in de tijd, qua spelletjes én het weer in week 13-2022

Nu de eerste maand erop zit, begint de nieuwe BSO van Sportstuif in Oirschot wel wat naamsbekendheid te krijgen. Rondom ons heen krijgen we steeds vaker vragen en opmerkingen over de sportieve kinderopvang die zich sinds 1 maart in het dorp heeft gevestigd. Daar zijn we natuurlijk super blij mee!

Deze week werd onze sportkast geleverd. In het ballenhok van Oirschot Vooruit staan nu niet alleen voetbalspullen, maar ook een kast vol materialen die we nodig hebben op onze sport-BSO; trefballen, een rugbybal, hoepels, lintjes en nog veel meer! De kast is natuurlijk mooi blauw, de kleur van Sportstuif!

Soms denken we veel te moeilijk als we een leuke activiteit willen verzinnen. Het is dan slim om gewoon eens terug te denken aan toen we zelf nog een kind waren en aan de spelletjes die we zelf speelden. Zo speelden wij deze week Annemaria Koekoek en geloof het of niet: dat blijft leuk! Alle kindjes kwamen aan de beurt, lastig hoor om zo lang stil te staan.

Nu houden we op de BSO niet van klagen, maar om ons nou twee dagen lekker te maken met heerlijk weer en dan op de proppen te komen met sneeuw is wel een beetje flauw. Hopelijk zet de lente gauw door en kunnen we weer lekker in het zonnetje spelen.

Net voor het weekend deden we nog een spelletje uit de oude doos: Twister! De kinderen wrongen zich in allerlei moeilijke bochten wanneer het linkerbeen naar blauw moest terwijl de rechterhand op groen moest blijven staan. Fijn hoor, als je nog zo lenig bent dat dit allemaal lukt.

Blijf ons ook volgen op Instagram en Facebook want er zou binnenkort weleens heel groot nieuws naar buiten kunnen komen…



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches