Hele fijne buitenschoolse opvang
Mijn zoon gaat er heel graag heen
Veel activiteiten
Doen egt heel veel met de kinderen
En super communicatie
Personeel ook allemaal heel leuk en betrokken met de kinderen
Zeker een aanrader

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Superbal, hoepeldans en een ballon doorgeven met de voeten in week 46-2022

Maandag

We begonnen de week met een van onze favoriete spelletjes; tijdens oneindigtikkertje is het spel, zoals de naam al een beetje verraadt, nooit klaar. Net als je denkt dat het erop zit, gaan we gewoon nog even door. Goed voor de conditie! Daarna speelden we een parcours met Clics, eerst over de hindernissen en op het eind van de rit een figuur nabouwen. Zo trainen we op onze BSO ook nog de hersens tijdens het bewegen.

 

Dinsdag

Op dinsdag hebben we eigenlijk twee groepen, de kleintjes en de kinderen die al wat ouder zijn. Omdat we het belangrijk vinden dat alle kinderen op hun eigen niveau een activiteit kunnen doen, zorgen we ervoor dat er verschil zit in het aanbod. Zo ging de eerste groep vandaag aan de slag met de parachute en deden zij de hoepeldans. De grotere kids gingen in de weer met verschillende work-outs omdat ze, zoals ze zelf zeggen, graag een sixpack hebben in de zomer. Nou.. als ze op deze manier door trainen dan komt dat wel goed! Oja… vandaag kwam er een filmploeg langs om in beeld te brengen hoe de zonnepanelen op Sportpark Jumbo Moorland werden geplaatst. Deze zijn gedeeltelijk gesponsord door de Rabobank en dus komt onze mooie locatie in beeld in een van de promotiefilmpjes van deze bank.

Woensdag

Superbal, de naam zegt het al, is een super leuk spel om met een groep te spelen. Iedereen mag elkaar afgooien en je bent dus steeds weer in beweging. Het is een soort trefbal, maar dan zonder vakken. Veel bewegen, daar houden we natuurlijk van op onze sportieve buitenschoolse opvang. Zeker in deze koude maanden is het belangrijk om tijdens het buitenspelen in beweging te blijven en dat doen we onder andere door actief met de kinderen dit soort spelletjes te spelen.

Donderdag

Na een warming-up in de vorm van ziekenhuistikkertje, speelden we even binnen vandaag. Gelukkig is er in de kantine van Oirschot Vooruit meer dan genoeg ruimte voor onze kinderen en dus gaven we met de voeten ballonnen aan elkaar door. Ook speelden we een soort variant op yoga en acrobatiek, waarbij we kruiwagens vormden en torens bouwden maar dan wel van kinderen. Er was kortom geen tijd om jezelf te vervelen vandaag.

 

Vrijdag

Deze vrijdag gingen we op bezoek bij https://www.sportstuif.nl/best/ en dat deden we gehuld in een prachtig Pietenkostuum. In Best was het lekker druk en dus gingen we samen met de kinderen van deze BSO lekker aan de slag op de velden van Best Vooruit. We speelden een klassieker uit het verleden: schipper mag ik overvaren? Het antwoord was “ja” en zo voeren we niet lang daarna het weekend in. Tot volgende week!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches